Adriana Bahmuțeanu iubește din nou? Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, se pare că este gata să lase în urmă povestea de dragoste de năbădăi pe care a trăit-o alături de artistul de origine greacă Nikos Papadopoulos. 

Adriana Bahmuțeanu, gata să iubească din nou?
Adriana Bahmuțeanu, gata să iubească din nou?

Adriana Bahmuțeanu s-a fotografiat alături de un bărbat misterios și a distribuit imaginile pe contul personal al unei rețele de socializare. De remarcat este faptul că Adriana stălucește și pare să fie mai fericită ca oricând.

De altfel, în dreptul imaginilor, vedeta a scris un mesaj care a lăsat loc interpretării și i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva Adriana iubește din nou.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, totul despre războiul cu Prigoană 

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!", a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu.

Diva nu a oferit prea multe detalii despre misteriosul domn, Nu știm decât că numele său este George și locuiește în California, iar momentan se află în vacanță în România, unde petrece clipe de neuitat alături de Adriana Bahmuțeanu

Adriana și Nikos nu s-au despărțit în termeni amiabili
Adriana și Nikos nu s-au despărțit în termeni amiabili

Adriana Bahmuțeanu și Nikos, despărțire cu scandal 

În urmă cu câteva zile, Adriana Bahamuțeanu era protagonista unor zvonuri mai puțin plăcute. Fosta soție a lui Silviu Prigoană ar fi fost bătută de grecul Nikos Papadopoulos, iar Adriana a cerut un ordin de restricție împotriva celui acestuia. Contactată de Click!, Adriana nu a dorit să ofere informații suplimentare pentru a nu inflama situația și mai mult decât este cazul. 

Vezi și: Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu nu s-a căsătorit cu iubitul grec 

Adriana Bahmuțeanu nu are deloc noroc în dragoste. După cinci divorțuri de Silviu Prigoană și o relație plină de scandaluri și apariții televizate, Adriana Bahmuțeanu a format un cuplu alături de Nikos Papadopoulos, dar nici relația aceasta nu i-a adus prea multă fericire înturcât bărbatul ar fi fost agresiv cu ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png