VIDEO Adriana Bahmuțeanu, scandal cu jandarmii la un hypermarket din Capitală. A refuzat să poarte masca de protecție

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal după ce a refuzat să poarte mascăFoto: Captură Video
Adriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal după ce a refuzat să poarte mascăFoto: Captură Video

Adriana Bahmuțeanu s-a aflat în centrul unui scandal într-un hypermarket din București, după ce a refuzat să poarte masca de protecție impusă în contextul pandemiei. Jandarmii au intervenit la fața locului pentru calmarea spiritelor.

Fosta prezentatoare TV se afla la cumpărături într-un hypermarket din București, atunci când a fost atenționată de unul dintre angajați să poarte mască, așa cum prevăd normele legale în acest moment. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a refuzat să respecte indicațiile, astfel că angajatul magazinului a chemat imediat forțele de ordine în ajutor. De aici spritele s-au încins.

Adriana Bahmuțeanu, implicată într-un scandal după ce a refuzat să poarte mască

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Ulterior, Adriana a fost legitimată de către jandarmii ajunși la fața locului, însă nu a primit nicio amendă pentru situația în care a fost implicată. Cu toate acestea, Bahmuțeanu a fost deranjată de incident, așa că a filmat momentul în care a fost legitimată de forțele de ordine. 

„Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletin, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat. Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net