Ce îi transmite Bahmuțeanu lui Prigoană, după ce fostul soț a comentat logodna

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a rupt gura târgului și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a logodit cu noul ei partener George Restivan. Culmea, fostul soț Silviu Prigoană i-a urat numai de bine, iar Bahmu nu a rămas nepăsătoare și i-a transmis și ea un mesaj, prin intermediul Click!

bahmuteanu prigoana jpeg

Adriana Bahmuțeanu nu mai este singură! Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a logodit cu actualul ei partener, George Steve, în urmă cu câteva zile în cadrul unei ceremonii în biserică. Cei doi îndrăgostiți au făcut acest pas după doar o lună de relație. 

Silviu Prigoană: „Sper că de data asta a și nimerit!”

Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei, a rămas și el surprins de veste și a felicitat-o cum a știut el mai bine, lăsând astfel în urmă resentimentele. Declarațiile fostului soț al lui Bahmu au făcut furori pe internet, iar știrea nu a rămas nepedepsită, ca să zicem așa. Vezi aici declarațiile lui Prigoană.

Proaspăt logodită și fericită, Adriana Bahmuțeanu nu a rămas nepăsătoare la urările fostului soț, cu care a stat ani întregi prin procese. 

Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, s-a mărginit să-i transmită vedeta lui Silviu Prigoană, după ce a fost contactată de Click!

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori, și tot de atâtea ori au și divorțat! Ultima despărțire a avut loc în anul 2015. De atunci cei doi s-au tot războit în instanță pe custodia celor doi băieți ai lor, Maximus și Eduard. 

Bahmuțeanu vrea familie și copil cu George Restivan

După logodna din biserică, Adriana Bahmuțeanu a declarat că urmează cât de curând și cununia civilă, și nunta cu noul ei partener. Vedeta își mai dorește și un copil, deși are 48 de ani. 

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece. Măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic”, a declarat Bahmuțeanu, imediat după logodnă, la Antena Stars.

Nu doar Adriana are doi băieți din căsnicia cu Silviu Prigoană, dar și partenerul ei George are și el un băiețel. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net