Silviu Prigoană, după logodna Adrianei Bahmuțeanu: „Sper că de data asta a nimerit!”

Ultima actualizare:

Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu și tatăl copiilor ei, a avut o primă reacție după ce vedeta TV s-a logodit de curând cu noul ei iubit, George Steve. Vestea a ajuns rapid și la urechile omului de afaceri, care a oferit astfel câteva declarații pe marginea subiectului. Iată despre ce este vorba!

Silviu Prigoană, despre logodna Adrianei Bahmuțeanu Foto: Arhivă
Silviu Prigoană, despre logodna Adrianei Bahmuțeanu Foto: Arhivă

Adriana Bahmuțeanu și actualul ei partener, George Steve, s-au logodit în urmă cu doar câteva zile în cadrul unei frumoase ceremonii în biserică, după doar o lună și puțin de relație. Vestea a ajuns și la Silviu Prigoană, fostul soț al vedetei, care i-a făcut mai multe urări fostei lui partenere de viață!

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică cu noul iubit! „Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine”

Silviu Prigoană, despre logodna Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană le-a transmis celor doi tot binele din lume, glumind pe seama ghinionului în dragoste al Adrianei: „Sper că de data asta a și nimerit!”. Fostul politician a mai explicat că nu îl cunoaște pe viitorul soț al Adrianei, nici măcar din vedere.

Știai? Cu ce se ocupă George Steve, iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Drama prin care a trecut bărbatul

 „Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit!

Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat Silviu Prigoană, pentru Impact.ro.

Nu rata: Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei au în plan și un copil! Când e programată nunta

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, 5 căsătorii și 5 divorțuri!

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au trecut printr-o adevărată „telenovelă” pe vremea când formau un cuplu, relația lor fiind presărată cu despărțiri și împăcări care s-au tradus în divorțuri urmate de...căsătorii! Cei doi s-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori, și tot de atâtea ori s-au și despărțit, ultimul divorț fiind în 2015.

Pe foștii soți îi leagă în continuare cei doi fii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus, care locuiesc în prezent cu tatăl lor, însă se bucură și de o relație foarte bună cu mama lor. Cei mici au fost chiar invitați la ceremonia de logodnă a Adrianei cu noul ei partener.

Mai multe detalii: Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au auzit că se mărită? „Au zis că...”

Cum au reacționat fiii Adrianei Bahmuțeanu la planurile de nuntă ale mamei lor

 Băieții au primit chiar și un rol important, acela de a ține lumânările. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit ulterior că a vorbit cu fiii ei despre faptul că urmează să se recăsătorească cu un alt bărbat, iar cei mici și-au arătat susținerea!

S-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut.”, a dezvăluit recent Adriana Bahmuțeanu, pentru un post TV.

Recent, și Silviu Prigoană a participat la un astfel de eveniment, mai exact la nunta fiului său din prima căsătorie, Silvius. Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorus și Silvius, din primul mariaj, și încă doi fii mai mici din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. La rândul său, Silviu Prigoană s-a recăsătorit cu Mihaela, actuala soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net