Fiul lui Silviu Prigoană a făcut nunta la un hotel de 5 stele! Primele imagini de la eveniment VIDEO

Ultima actualizare:

Fiul lui Silviu Prigoană din prima căsătorie, Silvius, a pășit vineri seară în fața altarului alături de aleasa inimii sale, o tânără pe nume Georgiana. De la marele eveniment, organizat departe de ochii curioșilor, nu putea lipsi tocmai „socrul mare”, Silviu Prigoană fiind alături de băiatul lui în aceste momente speciale. Iată cum a arătat evenimentul!

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit! Foto: Arhivă personală
Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit! Foto: Arhivă personală

Fostul membru al Camerei Deputaților a îmbrăcat costumul de socru mare vineri seară, atunci când fiul lui, Silvius, a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit.

Familia frumoasă a lui Prigoană: EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit!

Extrem de discret, tânărul, care are de altfel și conturile din mediul online private, nu a publicat imagini din timpul ceremoniei.

Cei care „i-au dat de gol” pe miri au fost chiar artiștii care au animat petrecerea, printre care și nume mari precum Dan Bittman și Angela Rusu. Pe rețelele de socializare apar astfel mai multe filmulețe din timpul petrecerii. 

Casă de piatră și mult noroc, Silvius Prigoană și Georgiana. Aseară, alături de nașa noastră frumoasă, Mihaela Prigoană (actuala parteneră a lui Silviu Prigoană n.r).”, a scris interpreta Angela Rusu în mediul online.

Evenimentul a avut loc la un hotel celebru din Capitală, de 5 stele, iar la petrecere au fost prezenți sute de invitați, așa cum dezvăluia recent Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în scandal. Motivul care a deschis războiul dintre foștii soți

Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint.

Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din această cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot...absolut! Mireasa hotărăște!”, spunea Silviu Prigoană în urmă cu o lună. 

Cât despre nașii celor doi proaspăt însurăței, aceștia au ales un cuplu de medici stomatologi să le fie părinți spirituali, aceștia fiind buni prieteni ai celor doi. În câteva imagini de la eveniment, apare Silviu Prigoană alături de partenera lui, Mihaela. Din păcate, momentan nu există fotografii cu fericitul cuplu, cel puțin nu pe care presa să le fi putut „accesa”. 

Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorus și Silvius, din primul mariaj, și încă doi fii mai mici din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net