Silviu Prigoană, dezvăluiri sfâșietoare despre acidentul cumplit și moartea primei soții

Ultima actualizare:

Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea online, Fiță cu Adiță, unde a facut dezvăluiri cutremurătoare despre soarta tristă cu care s-a confruntat, atunci când era tânăr și a suferit un accident cumplit, iar la scurt timp a murit și prima sa soție. 

Afaceristul nu a avut deloc o viață ușoară și a suferit o mare cumpănă în 1984, la vârsta de numai 22 de ani, când a fost implicat într-un accident îngrozitor la locul de muncă, în urma căruia piciorul i-a fost sfârtecat de un utilaj de mari dimensiuni. 

Nu rata nici: EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

«Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare»

Prigoană s-a născut  într-o familie de condiție modestă și de tânăr a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat. Colegii săi au chemat salvarea, însă nici măcar personalul medical nu avea curajulsă-i taie tendonul. Prigoană a povestit cum și-a tăiat singur tendonul. 

Nu trebuie să-ți scapeAdriana Bahmuțeanu, totul despre războiul cu Prigoană: „Eram demult la pușcarie"

,,Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul. Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul.", a dezvăluit Prigoană la emisiunea online, Fiță cu Adiță.  

Prigoană a spus că dacă nu ar fi suferit acest accident cumplit, ce nu i-a mai permis să presteze muncă fizică, ar fi rămas în continuare mecanic și nu ar fi devenit politician și afacerist. 

Moartea primei soții, marea tragedie din viața afaceristului

La câțiva ani după accidentul dificil pe care l-a suferit, Prigoană a avut parte de o mare tragedie care l-a marcat pe viață, prima sa soție, cu care avea doi copii, a încetat din viață în urma unei boli incurabile. La acel moment Silviu Prigoană avea 30 de ani și trebuit să aibă grijă singur de cei doi fii Honorius și Silvius, care la vârsta de 6, respectiv 2 ani, au rămas fără mamă. 

Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic”, adeclarat în urmă cu mai mulți ani Silviu Prigoană pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net