Bahmuțeanu și Prigoană se ceartă din nou pe copii. «Nu poate să treacă peste faptul că eu, o pârlită, l-am părăsit!”


    Adriana Bahmuțeanu îl amenință pe Prigoană cu un nou proces dacă nu respectă termenii custodieifoto: arhiva personală
Adriana Bahmuțeanu îl amenință pe Prigoană cu un nou proces dacă nu respectă termenii custodieifoto: arhiva personală

În timp ce instanța a dispus, printr-o nouă hotărâre judecătoarească, ca cei doi foști soți să se împace de dragul copiilor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă mai rău ca niciodată! Cei doi au dezgropat securea războiului și au reînceput scandalul cu injurii și amenințări de ambele părți, în direct la “Xtra Night Show”.

E din nou scandal până la cer între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Ultima hotărâre judecătorească, prin care se stabilește ca foștii soți să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor, a dinamitat relația dintre cei doi!

Bahmu și Prigoană s-au certat în direct în emisiunea “Xtra Night Show”, la fel cum o făceau pe vremuri. Adriana Bahmuțeanu susține că fostul ei soț va fi pedepsit penal dacă nu va respecta hotărârea judecătorească. “La tribunal i-am zis bună ziua și nici nu m-a bagat în seamă. Probabil a rămas blocat în furie. Are o supărare mare pe mine pentru că l-am părăsit. Cum să-l părăsească pe el o pârlită ca mine, ziarista lui pește!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la “Xtra Night Show”.

Prigoană: “Nu are decât să vină să mă ia cu jandarmii să mă ducă la ziua ei!“

Silviu Prigoană a intrat în direct la “Xtra Night Show” și a precizat că nu e de acord cu decizia instanței. “Aceasta e o decizie imperfectă a instanței. Doamna Bahmuțeanu a fugit cu copiii mei de la mall acum 5 ani și mi-a trimis actele că ea divorțează. Eu l-am dus la notar și am făcut un act în care am fost de acord cu tot ce mi-a cerut doamna Bahmuțeanu!”, a declarat omul de afaceri.

Prigoană: “Ea a bătut copilul cu cureaua și l-a legat!“

Silviu Prigoană și-a acuzat fosta soție că ar fi fost violentă cu cei doi minori și că i-ar fi denigrat în public. ”Eu am renunțat la copii în scris, la tutelă. Eu am plătit pensia alimentară zilnic. Cum dracu s-a întâmplat că au parașutat la mine acasă! Și după trei ani, instanța m-a obligat să țin copiii pentru că erau bătuți, umiliți. Ea a bătut copilul cu cureaua și l-a legat! Are dosar penal că ea nu a plătit pensia alimentară! De ce i-ai trimis la mine pe copii? Nu ești mamă dacă îți denigrezi copilul! Eu am renunțat la copii să nu fie circ și balamuc, să crească in liniște!

Copiii ăștia au fost normali, dar mama lor i-a defectat! Doi ani și jumătate, doamna Bahmuțeanu nu a avut program de vizitare și eu am trimis copiii la două săptămâni la mama lor. Acum există o hotărâre judecătoarească. Copiii nu vor să meargă la mămica lor! Pentru mine aceasta ființă nu există din momentul în care și-a denigrat copiii! I-a făcut troacă de porci pe amândoi copiii. Nu are decât să vină să mă ia cu jandarmii să mă ducă de ziua ei!“, a mai declarat Silviu Prigoană.


    Silviu Prigoană nu vrea să facă pace cu Adriana Bahmuțeanu nici măcar de dragul celor doi copii pe care îi au împreunăfoto: arhiva personală
Silviu Prigoană nu vrea să facă pace cu Adriana Bahmuțeanu nici măcar de dragul celor doi copii pe care îi au împreunăfoto: arhiva personală

Bahmuțeanu: ”Prigoană a trecut acțiunile firmei de gunoi pe numele celor patru copii”

La auzul acuzațiilor venite din partea fostului soț, Adriana Bahmuțeanu a răbufnit și l-a amenințat pe omul de afaceri din nou cu instanța. “Stau și mă gândesc cât de nefericit e acest om. N-am fugit cu copiii de bine. De ce nu vrei să vorbești cu mine, domnule Prigoană? El știa că divorțez. Nicio femeie nu pleacă de bine de acasă. Îl băteau copiii la școală pe Maximus. De aia i-am trimis la tine! Nu mă mai jigni! Sunt mama copilului tău, cu mine i-ai făcut! Mama ți-a crescut ție copiii, nesimțitule! Nu o mai jigni pe mama, că te acțiunez în judecată, domnule avocat!

Trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți! El când a pierdut alegerile a venit acasă turbat, n-am văzut așa balaur în viața mea. Mi-a făcut plângeri penale că am bătut copiii. Să-mi dea copiii înapoi dacă nu-i mai vrea! Eu avut 200 și ceva de procese. Am obosit!”, a izbucnit nervoasă Adriana Bahmuțeanu.

Bahmu a dezvăluit motivul pentru care omul de afaceri își dorește ca cei doi copii, Eduard și Maximus, să locuiască în continuare la el acasă. “Prigoană a făcut infarct și atunci a trecut acțiunile firmei de gunoi pe numele celor patru copii! La ora asta, Rosal grup e varză și a făcut un pui, lucrează cu altă firmă de gunoi el acum! Îi era frică că-mi bag eu nasul în firma lui!”, a mai spus Bahmuțeanu.

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, 5 divorţuri cu scandal

Adriana Bahmuţeanu le duce dorul copiilor: «Băieții sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier»

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png