Lovitură pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! Decizia instanței care a reaprins războiul dintre ei

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) și Silviu Prigoană (57 de ani) sunt la cuțite din cauza unei noi decizii judecătorești. Instanța a stabilit, recent, că cei doi copii ai fostului cuplu trebuie să își petreacă zilele de naștere în prezența ambilor părinți.

Tribunalului București a dat o decizie definitivă într-un proces prin care Adriana Bahmuțeanu a solicitat normalizarea programului de vizitare pentru cei mici. Din 2018, Eduard (8 ani) și Maximus (11 ani) locuiesc împreună cu tatăl lor, în vila acestuia, iar mama copiilor s-a plâns că nu-i vede pe aceștia suficient de des. “Zilele de naştere şi onomasticile minorilor vor fi petrecute împreună cu ambii părinţi, la locuinţa în care se vor afla minorii în ziua respectivă conform programului de legături personale, cu înştiinţarea reciprocă a părinţilor referitor la activităţile ce se vor desfăşura la locuinţa respectivă ori în altă locaţie stabilită de comun acord de către ambii părinţi”, se arată în decizia luată de judecători, potrivit Wowbiz.ro.

Silviu Prigoană refuză, însă, să se conformeze deciziei judecătorești. “Este o hotărâre a instanței în care se spune că la zilele de naștere ale părinților, copiii vin la fiecare părinte și petrec ziua de naștere împreună cu părintele respectiv și cu celălalt părinte. Nu știu cum se va rezolva. Eu aș vrea să ajungem la o înțelegere normală și ar fi foarte bine să avem o relație ca între părinți, ca acești copii să nu aibă de suferit. Că au suferit destul. Nu reușesc să obțin o comunicare cu fostul meu soț, un dialog așa cum ar trebui. Ar trebui să se înțelepțească, să îi vină mintea la cap. Nu se poate discuta. Primesc doar niște notificări, refuză orice dialog. Chiar acum am cerut să ni se facă nouă consiliere ca părinți. Eu vreau să avem un dialog și să ne fie bine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu: “Mă denigrează în fața copiilor!”

Judecătorii au mai decis ca minorii să fie și ei prezenți la zilele de naștere și onomasticile fiecăruia dintre părinți, în intervalul orar 10:00 – 18:00. "Zilele de naştere şi onomasticile părinţilor vor fi petrecute de minori cu aceştia, la locuinţa părintelui a cărui zi se sărbătoreşte, prin excepţie de la programul de vizitare, cu preluarea minorilor în ziua respectivă la ora 10:00 de către părintele sărbătorit (în cazul în care minorii nu sunt deja la domiciliul acestui părinte) şi readucerea minorilor în aceeaşi zi la ora 18:00", este decizia instan'ei. De asemenea, băieții trebuie să petreacă trei săptămâni consecutive alături de mama lor, în timpul vacanței de vară. Silviu Prigoană nu este însă de acord ca programul minorilor să fie decalat și aceștia să fie duși la mama lor atâta vreme cât încă mai au școală.

„Tot timpul sunt motive. Nu este singura chestie care nu se respectă. Acum eu am de petrecut trei săptămâni de vacanța cu copiii, dar pentru că ei încă sunt la școală nu pot merge cu ei. Domnul Prigoană nu înțelege chestia asta, că da’ domnule, decalăm cu două săptamâni cât sunt la școală. Nu se poate. Mi-aș dori. Dacă are o nouă viață și o soție minunată, cu care am stabilit să ne înțelegem. Păi dacă e așa de bine, hai să îngropăm securea războiului. Prigoană refuză orice dialog. Mă denigrează în fața copiilor. Îi alienează! Pe 26 august o să fie Sfântul Adrian. Sunt tare curioasă dacă o să vină copiii la mine. Omul ăsta nu a ieșit încă din acest război, chiar nu am cu cine”, a mai spus Bahmu.Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus şi Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori. “Dacă copilul ajunge sa stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul creşte cu traume. Când tu îi vorbeşti de rău pe celălalat părinte, copilul creşte strâmb. Dacă el îi spune:« Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înţelege. Eu tot sper să se termine acest război”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click.ro.


    Adriana Bahmuțeanu și cei doi băiețifoto: arhivă personală
Adriana Bahmuțeanu și cei doi băiețifoto: arhivă personală

Citește și:

Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu: “Nu-i lasă pe copii să poarte mască”. Cei doi nu mai discută decât în scris

Adriana Bahmuţeanu le duce dorul copiilor: «Băieții sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier»

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net