Cât de schimbați sunt Honorius Prigoană și soția sa! Au ieșit la masă cu nașul Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Ultima actualizare:

    Honorius și Corina, la începutul relațieifoto: Click!
Honorius și Corina, la începutul relațieifoto: Click!

Au trecut mai bine de 4 ani de la nunta fastuoasă a lui Honorius Prigoană cu frumoasa Corina Bode, iar aparițiile tânărului afacerist au devenit din ce în ce mai rare în peisajul autohton. Sâmbătă seara însă, Honorius a fost "scos" la lumină, pe Instagram, de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

În octombrie 2016, cununia religioasă și petrecerea de nuntă pe care Silviu Prigoană i le-a organizat lui Honorius Prigoană (34 de ani), fiul cel mare, au consumat multă cerneală în presă. Toți ochii au fost ațintiți pe frumoasa mireasă, Corina Bode (33 de ani), a cărei rochie a costat cât o garsonieră, dar și asupra Elenei Udrea, care a venit la biserica de pe Banu Manta într-o ținută roz-bombon, în calitate de nașă simbolică. La vremea aceea, Elena Udrea nu avea "cadrul legal" ca să nășească, ținând cont că nu s-a mai căsătorit după divorțul de Dorin Cocoș. Mai mult, în acel moment, relația ei amoroasă cu Adrian Alexandrov era la nivel de zvon, neasumată public.


    Nașa și mireasa: Elena Udrea și Corina Prigoanăfoto: Click!
Nașa și mireasa: Elena Udrea și Corina Prigoanăfoto: Click!

La mai bine de 4 ani distanță de la acel eveniment, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, publică prima poză în care apare alături de Corina Bode și de Honorius Prigoană, alături de un mesaj edificator: "Finii. Love you, guys". Cei trei sunt fotografiați la restaurant, ciocnind un pahar de șampanie sau de vin alb, marcând cel mai probabil aniversarea iubitului Elenei Udrea, care joi a împlinit 34 de ani.


    Adrian Alexandrov, alături de finii Honorius și Corina Prigoanăfoto: Instagram
Adrian Alexandrov, alături de finii Honorius și Corina Prigoanăfoto: Instagram

Din imagine lipsește fosta șefă de la Turism, însă nu este exclus ca ea să fi fost tocmai fotograful. De remarcat cât de schimbați sunt Honorius și Corina Prigoană, cât de bine le priește căsnicia și ce zâmbet larg au pe chipuri. Honorius nu mai poartă ochelari, și-a lăsat barbă și radiază lângă frumoasa lui soție.


    Nunta lui Honorius și a Corinei a avut loc în octombrie 2016foto: Click!
Nunta lui Honorius și a Corinei a avut loc în octombrie 2016foto: Click!

Elena Udrea a explicat de ce nu a putut fi nașa oficială

Imediat după nunta lui Honorius, fosta blondă de la Cotroceni a ținut să explice de ce a pozat ca nașă, deși normele religioase nu ar fi permis acest lucru, ea nefiind căsătorită.

"Un eveniment unic în viața unor tineri, cununia religioasă, a devenit subiect de speculații pentru toți neaveniții, în cazul lui Honorius și Corina Prigoană. În loc să fie apreciată dorința lor de a se cununa și în fața lui Dumnezeu, în biserică, ei fiind deja căsătoriți civil în America, unii s-au gândit să îi critice doar pentru a face rating într-o zi de duminică. Dacă ar fi vrut să respecte adevărul, ar fi trebuit să întrebe și apoi să spună că de fapt nașii cuplului Prigoană nu am fost eu, ci un cuplu de tineri căsătoriți, Sorina și Gheorghiță Moisac. Ne-am fi dorit și eu și ei să le fiu nașă, dar tocmai faptul că nu sunt căsătorită m-a împiedicat. Haideți să păstrăm o minimă decență și să lăsăm tinerii să se bucure de evenimentul minunat pe care aceștia îl trăiesc", a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook, lămurind în acest fel lucrurile.

Citește și:

Rochia de mireasă a nurorii lui Prigoană a costat cât o garsonieră

Ce mireasă frumoasă a fost nora lui Prigoană!

image
image
image
image
image
image
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
normani album dopamine jpg
john travolta copii jpg
 La 30 de ani și-a propus să nu mai aibă așteptări
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net