EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

Ultima actualizare:

Bucurie mare pe afaceristul Silviu Prigoană: a devenit bunic în urmă cu două luni. Are un nepoțel și a venit pe lume în ianuarie, în America. Deocamdată l-a vazut pe micuț doar în poze și pe video.

Silviu Prigoană are un nepoțel
Silviu Prigoană are un nepoțel

La vârsta de 58 de ani, Silviu Prigoană este în al nouălea cer! Obișnuit mai mult cu statutul de tată (are 4 băieți), iată ca simpaticul afacerist a devenit și bunic. Se pare că este o tradiție ca în familia lui bărbații să fie la putere și din punct de vedere numeric, astfel că în familia Prigoană a mai venit un băiețel. Cu siguranță, juniorul va avea parte de tot răsfățul și de toată susținerea din partea celebrului său bunic

Fiul cel mare, Honorius, și soția lui, Corina, au devenit părinți la început de ianuarie, iar juniorul care va duce mai departe celebrul nume s-a născut într-o maternitate privată din America.

Corina și Honorius Prigoană
Corina și Honorius Prigoană

Micuțul va fi nășit de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

"Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș. Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba", ne-a spus o sursă din preajma celebrului om de afaceri. 

Și nu doar Prigoană e fericit. Nașa Elena Udrea se pregătește de botez. După cum se știe, ea și Adrian Alexandrov i-a cununat pe Honorius și pe Corina, așa că acum se pregătesc și pentru statutul de părinți spirituali. În octombrie 2016, a avut loc cununia religioasă dintre Honorius Prigoană și aleasa lui, Corina Bode.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net