EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

Bucurie mare pe afaceristul Silviu Prigoană: a devenit bunic în urmă cu două luni. Are un nepoțel și a venit pe lume în ianuarie, în America. Deocamdată l-a vazut pe micuț doar în poze și pe video.

prigoana jpeg
Silviu Prigoană are un nepoțel

La vârsta de 58 de ani, Silviu Prigoană este în al nouălea cer! Obișnuit mai mult cu statutul de tată (are 4 băieți), iată ca simpaticul afacerist a devenit și bunic. Se pare că este o tradiție ca în familia lui bărbații să fie la putere și din punct de vedere numeric, astfel că în familia Prigoană a mai venit un băiețel. Cu siguranță, juniorul va avea parte de tot răsfățul și de toată susținerea din partea celebrului său bunic

Fiul cel mare, Honorius, și soția lui, Corina, au devenit părinți la început de ianuarie, iar juniorul care va duce mai departe celebrul nume s-a născut într-o maternitate privată din America.

honorius corina jpeg
Corina și Honorius Prigoană

Micuțul va fi nășit de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

"Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș. Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba", ne-a spus o sursă din preajma celebrului om de afaceri. 

Și nu doar Prigoană e fericit. Nașa Elena Udrea se pregătește de botez. După cum se știe, ea și Adrian Alexandrov i-a cununat pe Honorius și pe Corina, așa că acum se pregătesc și pentru statutul de părinți spirituali. În octombrie 2016, a avut loc cununia religioasă dintre Honorius Prigoană și aleasa lui, Corina Bode.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Xi Jinping FOTO EPA EFE jpg
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg