Silviu Prigoană: ”Voi fi bunic. Soția lui Honorius e gravidă!”

Ultima actualizare:

    Silviu Prigoanăfoto: Kanal  D
Silviu Prigoanăfoto: Kanal D

Silviu Prigoană a dat vestea cea mare! Omul de afaceri va deveni în curând bunic. Soția fiului său, Honorius, este însărcinată și va aduce pe lume primul ei copil.

Corina Bode, soția lui Honorius Prigoană, este însărcinată! Vestea a dat-o chiar viitorul bunic, Silviu Prigoană, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D. “Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”, a dezavăluit Silviu Prigoană, invitat în emisiunea “ Teo Show”, de la Kanal D.

Corina și Honorius, nășiți de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Corina Bode (34 de ani) și Honorius Prigoană (35 de ani) s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani, acolo unde tânăra se mutase cu familia ei încă de la vârsta de 11 ani. Honorius a studiat, de asemenea, în America și deține un apartament luxos în Chicago. Cu toate că s-au cunoscut peste Ocean, cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și s-au stabilit în România, administrând în prezent mai multe din afacerile familiilor lor. Acum vor deveni pentru prima dată părinți. Corina, soția lui Honorius, a studiat Jurnalismul și Relațiile Internaționale. Ea vorbește fluent mai multe limbi străine și a condus o perioadă postul de televiziune Etno, dupa „debarcarea” Adrianei Bahmuțeanu de la conducerea acestuia.

Corina și Honorius s-au cununat religios în octombrie 2016, iar nași au fost Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Toți ochii au fost ațintiți atunci pe frumoasa mireasă, Corina Bode, a cărei rochie a costat cât o garsonieră. Silviu Prigoană are 4 băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.


    Adrian Alexandrov, alături de finii Honorius și Corina Prigoanăfoto: Instagram
Adrian Alexandrov, alături de finii Honorius și Corina Prigoanăfoto: Instagram

Citește și:

Cât de schimbați sunt Honorius Prigoană și soția sa! Au ieșit la masă cu nașul Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Silviu și Mihaela Prigoană au sărbătorit patru ani de căsnicie. Iubirea l-a transformat total pe afacerist

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net