Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică cu noul iubit! „Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine”

Ultima actualizare:

Zi mare și emoționantă pentru Adriana Bahmuțeanu, care a pășit în fața altarului alături de noul ei partener, George Restivan, pentru ceremonia de logodnă religioasă! După o perioadă scurtă de relație, cei doi au dorit deja să-și declare iubirea în fața lui Dumnezeu.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul iubit! Foto: Instagram
Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul iubit! Foto: Instagram

Adriana Bahmuțeanu a încheiat de curând relația cu iubitul grec, despre care s-a spus că ar fi agresat-o fizic, iar acum e mai limpede ca oricând că nu mai e nicio cale de întoarcere!

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit în biserică cu noul iubit!

Fosta prezentatoare TV s-a consolat în brațele celui pe care în urmă cu puțină vreme îl numea doar „prieten”, însă se pare că între timp între cei doi s-a înfiripat ceva.

Vezi aici: Adriana Bahmuțeanu iubește din nou? Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul

Adriana și noul ei partener, George Restivan, au pășit în fața altarului, miercuri, 27 iulie, pentru o ceremonie de logodnă, care precede cununia religioasă. Practic, cei doi și-au jurat iubire în fața divinității și și-au promis unul altuia că urmează și căsătoria!

Vedeta TV a fost pentru prima oară surprinsă în compania noului iubit luna aceasta, însă pe atunci nu confirmase relația. George Restivan este din California și se află în vacanță în România.

Bărbatul a dezvăluit de curând, atunci când au fost văzuți împreună, că el și Adriana s-au cunoscut prin câțiva prieteni comuni, în SUA. Pe atunci, și fosta prezentatoare susținea că ea și George ar fi doar...prieteni.

„Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. Sunt și eu în vacanță, n-am niciun plan. (..) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni.”, a declarat George Restivan, în cadrul unei emisiuni TV.

Nu rata: Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: «Am fost prea fraieră, prea tolerantă»

Sursă Foto: Spynews

Adriana Bahmuțeanu, declarație de dragoste pentru noul iubit: „Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine”

Iată însă că în prezent cei doi au planuri mari de viitor, rostind deja jurămintele în biserică. În urmă cu doar câteva zile, Adriana Bahmuțeanu i-a făcut în mediul online partenerului ei și o declarație de dragoste, care i-a luat complet surprindere pe admiratorii săi.

Iată și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în scandal. Motivul care a deschis războiul dintre foștii soți

Alături de mesajul siropos și romantic, fosta prezentatoare a publicat și mai multe imagini de cuplu, iar cei doi par ca doi adolescenți îndrăgostiți! „Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, părând că se gândea încă de pe atunci că va ajunge cu iubitul ei în fața altarului. 

Pentru marea zi, Adriana Bahmuțeanu a îmbrăcat o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni de culoare albă și o bluză în aceeași nuanță, accesorizată însă cu volane supradimensionate. În picioare, fosta prezentatoare a purtat sandale, completând outfit-ul cu un colier de perle și o pereche de cercei în același stil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net