Cu ce se ocupă George Steve, iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Drama prin care a trecut bărbatul

Adriana Bahmuțeanu și-a luat recent prin surprindere admiratorii, după ce s-a afișat mândră la brațul noului ei logodnic, după ce a organizat rapid și parcă „de nicăieri” o frumoasă ceremonie în biserică, în care cei doi parteneri și-au jurat iubire veșnică! Iată cine este și cu ce se ocupă George Steve, viitorul soț al vedetei TV!

Cu ce se ocupă George, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu Foto: Instagram
Cu ce se ocupă George, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu Foto: Instagram

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu doar o zi în urmă, anunțând ulterior că asta nu a fost decât „încălzirea”, urmând să se pregătească și de nuntă! Mai mult decât atât, alături de George, bărbatul care a dus-o  în fața altarului, are planuri mari de viitor și, de ce nu, a mai dezvăluit ea, se gândește chiar și un bebe în viitorul apropiat!

Nu rata și: Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au auzit că se mărită? „Au zis că...”

Adriana Bahmuțeanu și George s-au logodit după o lună de relație

Mulți s-au întrebat însă cine este acest „iubit misterios” alături de care vedeta TV se vede toată viața. George Steve, pe numele lui complet, a intrat în viața fostei prezentatoare relativ recent, astfel că unii susțin că cei doi au cam grăbit lucrurile.

Vezi imagini de la logodnă: Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică cu noul iubit! „Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine”

Pentru partenerii îndrăgostiți nici nu se pune însă problema de așa ceva! La rândul său, George a recunoscut că își dorește o familie alături de Adriana, mai ales după ce a trecut în urmă cu ceva timp printr-o reală dramă.

Cu ce se ocupă George Steve, iubitul Adrianei Bahmuțeanu

George locuiește în Statele Unite ale Americii, aflându-se în vacanță în România. Se pare că el și Adriana s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, și anume Carmen Harra, iar de acolo totul e istorie!

Viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu are domiciliul în SUA încă din 1999 și lucrează în sfera afacerilor imobiliare. Acesta are, la rândul său, un copil dintr-o relație anterioară, dezvăluind de curând și tragedia care i-a marcat viața. Se pare că mama băiețelului lui a murit la doar câteva luni după ce i-a dat naștere celui mic.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei au în plan și un copil! Când e programată nunta

Drama prin care a trecut George, la rândul lui tătic

Pe Adriana o cunoaște de puțin timp, având o lună și o săptămână de relație, însă iată că ambii au fost pregătiți să ducă lucrurile dintre ei la un alt nivel.

„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. (..) Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e să fie, o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut.”, a declarat George Steve, la scurt timp după logodnă, pentru sursa anterior menționată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net