Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei au în plan și un copil! Când e programată nunta

27 iulie 2022 18:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George, au organizat miercuri, 27 iulie, o ceremonie religioasă, în cadrul căreia au făcut pasul cel mare și s-au logodit! După eveniment, fosta prezentatoare TV a oferit și câteva declarații surprinzătoare, dezvăluind că ea și proaspătul ei logodnic se gândesc deja și la moștenitori!

Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) e pusă pe fapte mari! Vedeta TV a simțit miercuri emoțiile ceremoniei de logodnă, organizată la o biserică din Capitală, alături de partenerul ei, George.

Iată imagini de la ceremonie: Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică cu noul iubit! „Vreau să-mi trăiesc restul zilelor alături de tine”

Adriana Bahmuțeanu vrea să devină din nou mămică

Cei doi nu au o relație de multă vreme, însă se pare că au decis deja să facă pasul cel mare în fața altarului și, mai mult decât atât, se gândesc deja la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului. 

În urma evenimentului, Adriana a dezvăluit că are planuri mari de viitor, dorind să facă și un copil alături de partenerul ei, glumind chiar că dacă ar putea ar face și 10!

Știai? Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: «Am fost prea fraieră, prea tolerantă»

Adriana Bahmuțeanu se căsătorește în curând!

Vedeta e convinsă că de data aceasta și-a găsit sufletul pereche, după eșecul recent în dragoste cu iubitul grec, mărturisind că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de George. Potrivit declarațiilor vedetei TV, în curând urmează și căsătoria civilă, iar apoi și nunta! Logodna a fost, practic, doar începutul. 

„Ne-am simțit foarte bine. Asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (..). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede, și noi la fel.

O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Azi am avut emoții. Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece. Măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Iată și: Bahmuțeanu și Prigoană se ceartă din nou pe copii. «Nu poate să treacă peste faptul că eu, o pârlită, l-am părăsit!”

Ambii parteneri mai au copii din relații anterioare

Atât Adriana, cât și partenerul ei, George, mai au copii din relațiile anterioare. Fosta prezentatoare are doi băieți din căsnicia cu Silviu Prigoană, în timp ce viitorul ei soț are, la rândul său, un băiețel.

George a mai mărturisit că el și Adriana se cunosc doar de o lună și o săptămână, însă ambii visează la o familie. Acestuia i-a murit soția, la câteva luni după ce a dat naștere copilului lor.

„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. (..) Am venit fără nicio așteptare și am zis că dacă e să fie, o să fie, dar mai ales cum o să vrea Dumnezeu. În mai puțin de două luni.. avem o lună și o săptămână. Mama copilului meu a decedat la 3 luni după ce a născut.”, a declarat și logodnicul vedetei TV, pentru sursa anterior menționată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe din click.ro