Bahmuțeanu dă vestea cea mare! „O să fiu gravidă la nuntă! Am antamat lăutarii și nașii!”

#Exclusiv Click!

Adriana Bahmuțeanu trăiește a doua tinerețe alături de americanul George Restivan! E dragoste mare, iar iubitul a cerut-o de nevastă din prima zi de când a cunoscut-o. Acum, vedeta dă zor cu pregătirile pentru nunta cea mare, caută localuri pentru petrecere și a antamat deja lăutarii! Taraful lui Viorel Bogățeanu, nimeni altul decât finul Anamariei Prodan, îi va cânta la petrecere!

cub adriana bahmuțeanu png

Adriana Bahmuțeanu se vrea gravidă la nunta cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a demarat deja pregătirile pentru nunta cu George Restivan! Ginerică se grăbește să o ia de nevastă, ca să n-o piardă. S-a mutat din America în România și acum stă la vedetă acasă, cu tot cu copil!

Citește și: Iubitul Adrianei Bahmuțeanu rupe tăcerea despre Silviu Prigoană. Mesaj pentru afacerist

Fosta prezentatoare tv trăiește o dragoste fierbinte, mai ceva ca în adolescență, cu fluturi în stomac! Prezenți la petrecerea dată de Anamaria Prodan, zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu s-a orientat. Și-a găsit taraf pentru petrecerea de nuntă. Este vorba chiar de finul Prodancăi, Viorel Bogățeanu, care s-a oferit să le cânte la petrecere porumbeilor.

Adriana Bahmuțeanu: „Să ne cânte Bogățeanu una din Banat, că-i place lui ginerică!”

Vedeta tv parcă trăiește o altă viață. Atunci când se aștepta mai puțin, Cupidon a tras cu săgeata magică fix în inima ei. Nu se gândea Bahmu a noastră că se va mai gândi vreodată la nunți, dar păi la copii. Ei bine, iată că au loc și minuni, iar Adriana Bahmuțeanu are parte de ele.

Sunt într-o lu de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem!

Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo.

Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!”, ne-a declarat, la petrecere, Adriana Bahmuțeanu.

Tot ea ne-a dat și vestea cea mare: vrea să fie mireasă gravidă și l-a pus pe George la lucru, în acest sens!

Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!”, a dezvăluit bruneta.

Cine sunt nașii-bogătașii?

Până una alta, nu știm sigur care va fi data nunții! Se așteptă ”ok-ul” de la nașa Carmen Harra, cea care le-a și făcut cunoștință porumbeilor.

Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Nu știm care e data, pentru că așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta.”, ne-a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Ginerică George Restivan se înțelege cu soacra!

Aterizat tocmai din America pe plaiurile mioritice, de dragul Adrianei, George Restivan s-a integrat perfect în familie.

Mă înțeleg foarte bine cu soacra. Glumim tot timpul. Mamaia, soacra a venit cu mine să-mi fac buletin de București! Ea mi-a zis să am grijă de buletin, să nu-l pierd!”, ne-a spus americanul.

Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Restivan, au pășit deja în fața altarului, astă-vară, pe 27 iulie, atunci când cei doi au făcut o ceremonie de logodnă, la biserică, ce precede cununia religioasă.

Bahmu își mai dorește, însă, cu ardoare un copil cu noul ei partener, în ciuda vârstei, are 48 de ani. Adriana are doi băieți din mariajul ei cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar George are și el un băiețel, care locuiește acum cu ei, în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net