Bahmu a pus de-o Capră la Revelionul artiștilor! Trei porci s-au tăiat la festin!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Artiștii și-au dat întâlnire cu mic cu mare, sâmbătă seara, la Domnești, la nea Costel Capac, să facă Revelionul! Atracția serii a fost Adriana Bahmuțeanu și Capra ei de senzație! A jucat-o ca la carte! Trei porci au tăiat organizatorii la festin ca să le ajungă invitaților, puși pe petrecere!

image

După ce în noaptea dintre ani au muncit pe brânci pe la concerte și au adunat bani grei, artiștii s-au strâns și ei, sâmbătă 14 ianuarie, cu mic cu mare, să facă Revelionul! Claudia Ghițulescu (42 ani) și Adriana Bahmuțeanu (48 ani) au fost amfitrioanele petrecerii de pomină, organizate, mai nou, la sala de evenimente de la Domnești, a lui nea Costel Capac.

Printre invitați sau numărat Adriana Bahmuțeanu împreună cu soțul ei, George Restivan, Deea (32 ani) și Dinu Maxer (49 ani), interpretele de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, Valeria Arnăutu (60 de ani), Brândușa Covalciuc, Mihaela Gurău și soliștii Florin Grigore, Gabriel Dumitru (33 ani) și Aurel Moga.

Artiștii au încins o petrecere de zile mari, cu hore și sârbe, cântate și jucate la scenă deschisă, chiar de ei. Mesele au fost arhipline, căci nea Costel Capac nu s-a zgârcit și a tăiat nu mai puțin de trei purcei pentru a potoli foamea invitaților.

Primul Revelion al artiștilor l-am organizat chiar înainte de pandemie. Apoi a fost o pauză, iar, anul acesta, am vrut s-o facem lată. Am tăiat trei porci a câte 100 de kilograme fiecare, ca să ajungă la toți.

Am pregătit numai delicatețuri. O gustare tradițională, apoi sărmăluțe, cu mămăliguță, cu bacon, și friptură, de pui și de porc, și apoi tortul, bineînțeles!", ne-a mărturisit celebrul Costel Capac.

Bahmu :”De doi ani încoace, de după pandemie, fac numărul cu Capra”

Bahmuțeanca și viitorul ei soț s-au lăsat așteptați la petrecere. Odată ajunsă, însă, Bahmu a făcut senzație. A ieșit cu Capra la interval și a început să cânte și joace de-i săreau pingelele.

Momentul cu Capra e un joc tradițional, ca în Bucovina, bunica mea era bucovineancă, când era copil, mă duceam cu capra. Acum doi ani mi s-a rupt tocul de la pantof aici și am căzut în sala asta de evenimente, și am zis «nu mai râdeți de mine, că aici mă mărit»! De doi ani încoace, de după pandemie fac numărul cu capra. Să ne distram, că viața e scurtă, nu se știe ce urmează!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Artistele s-au întrecut în ținute care mai de care mai pompoase și mai vaporoase. Claudia Ghițulescu a petrecut ore în șir la salonul de înfrumusețare, rezultatul fiind unul pe măsură. Artista a schimbat două ținute semnate de designerul Aura Radu, care, de altfel, va realiza și rochia de mireasă pentru Adriana Bahmuțeanu pentru nunta ei cu George Restivan, care va avea loc chiar în această vară.

Am sunat mai mulți artiști, atât eu cât și Bahmu. Am vorbit cu domnul Costel Capac, cel mai gospodar om din Domnești și mare iubitor de muzică, și ne-a ajutat cu sala de evenimente, cu meniul. Este prietenul nostru care ne-a primit aici la el, an de an ne taie porcul de Crăciun, am petrecut românește, cu mâncare și muzică bună!”, ne-a povestit Claudia Ghițulescu, care și-a luat rolul de organizator al Revelionului artiștilor în serios.

Dan Diaconescu, la Revelionul artiștilor Foto: Alina Erimia

Maxerii s-au asortat la paiete! Diaconescu s-a ascuns într-un colț

Soții Deea și Dinu Maxer au venit la Revelionul artiștilor asortați amândoi, optând să strălucească la propriu, pentru că au ales - ea, o rochie scurtă cu paiete, cu spatele mai decupat, iar Dinu o jachetă cu paiete, aceeași culoare ca rochia soției sale.

Culmea a fost că era cât pe ce să nu avem spectacol în seara de Revelion. Am crezut că pandemia încă se continuă și evenimentele sunt foarte greu de organizat. Toți organizatorii se plângeau de faptul că nu se vând biletele la evenimente și oamenii își economisesc bugetele în așa fel încât fac Revelioanele acasă.

Însă, pe ultima sută de metri chiar cu 12 ore înainte de petrecerea de Revelion, am fost invitați să fim prezentatorii unui Revelion în Craiova și, până la urmă, am fost pe scenă în seara de Revelion.

Ne-am organizat rapid, am lăsat copiii la mama, ne-am făcut bagajul de scenă și am prezentat toată seara de Revelion împreună. Eu am prezentat și show-ul de dans oriental. Acum ne bucurăm că ai noștri colegi din show-biz se mai gândesc și la distracția artiștilo,r și acum petrecem noi și cântă alți colegi pentru noi.

Încercăm să ne relaxăm și să ne distram și noi la rândul nostru, dar pentru mine personal este un prilej de a mă întâlni cu colegii de breaslă, lucru care de obicei se întâmplă pe fugă, pe holurile televiziunilor și în spatele scenelor de la spectacole când doar apucăm să ne salutăm", au declarat Deea și Dinu Maxer, pentru Click!

În toiul petrecerii, și-a făcut apariția și celebrul om de televiziune Dan Diaconescu (55 ani), care, în urma problemelor pe care le-a avut cu legea, a stat mai retras din lumina reflectoarelor. „Tăticul OTV” s-a așezat la o masă, într-un un colț mai ferit, împreună cu niște prieteni, și a preferat să nu iasă prea mult în evidență.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net