INTERVIU Claudia Ghițulescu a lansat o piesă de suflet după divorțul de bărbatul infidel: "M-am refugiat în rugăciune"

Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017
Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017

Solista cu chip de păpușă, Claudia Ghițulescu (41 de ani), a trecut cu bine peste pierderea sarcinii, dar și peste divorțul de bărbatul infidel, care i-a fost soț doar doi ani. Acum, după ce și-a recâștigat zâmbetul și încrederea, ea a lansat o piesă încurajatoare pentru cei cu probleme sentimentale. Artista de muzică populară ne-a povestit despre viața în Craiova, despre necazurile care au pus-o la pământ, anul trecut, dar și despre secretele frumuseții ei.

 • Click!: Anul trecut a fost unul foarte greu pentru tine, cu multe necazuri, pierderea sarcinii și un divorț dureros. Cum e sufletul tău acum?

Claudia Ghițulescu: A fost foarte greu, am pierdut o sarcina în câteva luni, era băiețel, apoi am aflat că soțul era într-o relație cu o angajată, de foarte mult timp, am pierdut și căsnicia. M-am refugiat în rugăciune și am avut lângă mine familia și prietenii adevărați, care m-au ajutat să depășesc suferința. Nu a fost deloc ușor, dar m-am implicat în tot ceea ce mă făcea să uit: sport, alergat în aer liber, am citit cărți recomandate de prieteni, mergeam zi de zi la un salon de înfrumusețare unde făceam masaj și tratamente corporale. Eram șocată, nopți la rând nu puteam să dorm liniștită, am călătorit, am fost în vacanță în Grecia singură și am vorbit zi de zi cu mine, am făcut plajă, am citit, apoi am fost în Ierusalim. M-am rugat acolo enorm să-mi dea Dumnezeu putere, doar atât ceream Doamne dă-mi putere. Sufletul meu acum este liniștit.

 • Ai păstrat legătură cu soțul tău, a rămas loc de bună ziua? Când încheiat procesul?

La această întrebare nu aș vrea să răspund, pentru mine el nu mai există. Îmi place să-mi amintesc doar de trecut, de lucrurile frumoase! Asta mă face pe mine să fiu pozitivă! Procesul s-a încheiat, trebuie să ridic de la Judecătorie hotărârea de divorț, ca să-mi pot schimba actele.

 • Ai compus, în izolare, și o piesă pentru cei divorțați, cu versuri optimiste..

Am înregistrat multe cântece, dar acum sunt în promovarea cântecului “Nu te da bătut, nu te lăsa!”, se regăsesc oamenii care au perioade mai dificile, divorțuri, dar și alte probleme sufletești. Versurile sunt așa: “Nu te da bătut, nu te lasă/Zâmbește și când viața e grea/Roagă-te atunci când îți e greu/Și o să te ajute Dumnezeu“.


  Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017foto: arhivă personală
Claudia Ghițulescu și Marian au făcut nunta în 2017foto: arhivă personală
 • Crezi în deochi? Cum procedezi când ți se faci brusc rău?

Zic “Tatăl nostru“ până uit de durerea de cap și de rău. Mi se întâmplă și pe scenă să fiu deocheată de spectatori.

 • Cum e acasă, în izolare, la Craiova? Cum arată o zi în casă părintească?

Acolo, lângă părinți, e cel mai liniștit loc. Familia este importantă pentru mine, este echilibrul meu, de aici îmi iau toată puterea! În această perioada ziua începe așa: beau cafeau în curte, la soare, citindu-mi rugăciunea, apoi fac sport, sar coarda, alerg, fac diverse exerciții care se pot face în aer liber, compun, gătesc pentru nepoții mei, vorbesc cu prietenii și ne încurajăm reciproc.

 • Ai o relație foarte bună cu mama ta, te însoțește și la spectacole. Ce amintiri ai din copilărie?

Cu toată familia am o relație foarte bună, dar cu mama și cu Oana, cumnata mea, petrec mai mult timp, cu ele vorbesc absolut orice, e bine când ai cui să-i spui tot ce ai pe suflet! Copilăria mea a fost frumoasă, de aceea vin cu drag că să îmi încarc sufletul, aici, la părinți! Să vă povestesc o amintire care mi-a rămas în minte. Cred că aveam între 6-10 ani, duminica mergeam mereu, undeva, la iarbă verde, și făceam grătar cu rudele, aveam cu câine pe care-l iubeam, îl chema Cibi, era lup. Am plecat cu mama și cu mătușile mele într-o pădure, ca să culegem ghiocei, m-am rătăcit, iar câinele m-a găsit. M-a tras de fustă lătrând până m-a dus la ei, plângeau cu toții, intraseră în panică.

Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
 • Cum îți menții greutatea?

Fac mult sport, am mare grijă la alimentație, am un doctor nutriționist, pe Simona Carniciu, mereu mă sfătuiesc cu ea. Folosesc produsele naturiste, îmi fac foarte bine! Țin o cură de slăbire, mănânc 8 ore (dar destul de puțin) uneori și disociat, apoi 18 ore nu mănânc nimic, doar ceai, cafea și apă.

 • Ce sfat ai pentru femeile care te admiră?

Nu aștepta să fii salvată, continuă să fii activă! Nu renunța niciodată la a face lucruri care te provoacă mental sau fizic. Nu permite rutinei să te izoleze într-o zonă de confort deloc benefică și încearcă să îți acorzi zilnic provocări menite să te ajute să depășeșți limitările. Femeile puternice pot trece peste orice barieră, chiar dacă se tem și se simt inconfortabil. Ai grijă de felul în care arăți. O femeie puternică are încredere în ea însăși. Asta nu înseamnă că va trebui să petreci jumătate de zi la coafor sau la cosmetică, ci doar să ai grijă de ține, se poate și acasă!

Claudia Ghițulescu are o relație foarte apropiată cu mama ei
Claudia Ghițulescu are o relație foarte apropiată cu mama ei
 • Ai lansat un parfum, cu numele tău. Ce miresme are?

Le mulțumesc celor care au cumpărat parfumul Claudia, mă reprezintă, este pentru femeile puternice, are miresme orientale. Iubesc miresmele orientale, așa că am creat, împreună cu parfumierii Lelas, o aromă nouă: Claudia Prive. Această conține o selecție de ingrediente orientale exotice, precum chihlimbarul, moscul și vanilia. Notele care te vor însoți peste tot au accente de bergamotă, lămâie, lavandă, busuioc, măr, scorțișoară, mosc, vanilie și patchouli. E un parfum pentru femeile puternice dar și pentru bărbați, e unisex.

Citește și:

Divorțul nu e singura dramă a Claudiei Ghițulescu. Înșelată cu o copilă de 20 de ani, după ce a pierdut o sarcină

Claudia Ghiţulescu rămâne măritată în acte, din cauza pandemiei!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
cub carmen brumă png
image
image
image
image
image
image
andreea antonescu
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg