Adriana Bahmuţeanu, cuvinte dure despre Prigoană: "Este un dezaxat mintal!"

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt, din nou, în prag de divorţFoto: infobraila.ro
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt, din nou, în prag de divorţFoto: infobraila.ro

Încă soţia în acte a lui Silviu Prigoană (51 de ani), Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) joacă dur. Vedeta tv a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor în războiul pe care l-a pornit împotriva fostului deputat. A strâns probe, înregistrări audio, pe care le-a depus la dosar, pentru a-şi salva copiii de tatăl lor.

Adriana Bahmuţeanu a cedat nervos. Într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Un show păcătos", prezentatoarea s-a dezlănţuit. Vedeta tv a recunoscut că este o mamă disperată care a încercat de mai multe ori să fugă de acasă, după ce Silviu Prigoană şi-ar fi molestat copiii.

I-a bătut şi acum, la munte. Am avut nişte Sărbători de coşmar. Am vrut să fug şi am făcut diferite scheme. Eram în stare chiar să ies în stradă şi să plec cu o maşină de ocazie. Ne cunoaşte lumea, ar trebui să sune turiştii care ne-au văzut, când soţul meu le-a dat câteva palme copiilor în holul hotelului. Eu l-am înregistrat de mai multe ori, dar el mi-a spart telefoanele, mi-a violat corespondenţa. Nu mai pot, nu-l mai vreau pe acest om în viaţa mea. Este un monstru. Are nevoie de ajutor de specialitate. Este dezaxat mintal. A intrat peste mine în cameră, în timp ce culcam copiii, şi m-a luat la palme. Nu puteam să mă duc la IML să-mi scot certificat pentru câteva palme pe care mi le-a dat în cap, că nu se vedea nici o urmă. Am strâns probe. Pe Maxi l-a bătut la şcoală. A văzut pe camera de luat vederi că băiatul nu era cuminte în bancă. A făcut un gest premeditat. Nu a avut o reacţie spontană. S-a urcat în maşină şi l-a pălmuit până i-a dat sângele pe nas. Aşa a făcut şi cu Honorius, fiul lui cel mare, când era la liceu. S-a dus şi l-a bătut la şcoală. Aşa procedează el. Ce respect de sine mai are acest copil? Cum va fi privit copilul meu după ce a fost agresat de faţă cu profesorii şi colegii lui?!", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană spune că Adriana Bahmuţeanu fabulează ca să câştige bani la tv.

În replică, Silviu Prigoană susţine că soţia lui fabrică probe şi că toată povestea este o invenţie. „Nu am ridicat niciodată mâna asupra ei. Ce nu înţeleg eu este de ce face ea tot acest scandal abia acum. Eu i-am zis să introducă actele de divorţ, că aştept citaţia. I-am spus asta de ceva timp, de când se plângea că este nefericită. Ea a aşteptat să facă tot acest scandal la televizor. A fugit de acasă cu o zi înainte să începi tu un nou sezon al emisiunii. Nu mi-e frică de declaraţiile copiilor. Ei au fost influenţaţi în toată această perioadă de Adriana. Ei stau împreună de la 1 ianuarie. Ea aruncă cuvinte dure. Şi eu aş putea să spun despre ea că este o nespălată şi eu mai ştiu cum, dar nu fac acest lucru. Este mama copiilor mei. Vedem ce se va întâmpla în instanţă. Eu am încredere în justiţie", a spus Silviu Prigoană la Antena 1.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net