Anamaria Prodan a fost surprinsă în costum de baie pe străzile din Capitală: „Nu mă interesează părerea nimănui”

Ultima actualizare:

Cu siguranță Anamaria Prodan își trăiește viața la maxim. La 50 de ani, vedeta a scăpat de orice inhibiţii și a publicat pe rețelele sociale un videoclip incendiar, imaginile devenind virale. Luându-și din nou urmăritorii prin suprindere, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a filmat în costum de baie, în timp ce se plimba cu mașina pe străzile din Bucureşti.

Cum s-a plimbat Anamaria Prodan pe străzile Capitalei? / Foto: Instagram
Cum s-a plimbat Anamaria Prodan pe străzile Capitalei? / Foto: Instagram

Plimbându-se pe străzile Capitalei, Anamaria Prodan a avut o apariţie surprinzătoare și a decis să o împărtășească cu fanii. Publicând un videoclip pe rețelele sale de socializare, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf și-a făcut apariția doar în costum de baie, având un imens zâmbet pe față. Nu se ştie, însă, cine este persoana care a filmat-o, dar ar putea fi chiar noul ei iubit, milionarul Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan: „Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui”

„Trăiesc fiecare secundă într-un mod minunat. Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Nimeni din această lume nu poate determina starea mea de fericire. Așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt o persoană care își gestionează viața și a învățat să o trăiască.

Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile de pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimănui. Ascult mereu cu respect, dar fac ceea ce consider că este corect pentru binele meu. Dacă greșesc, îmi asum singură responsabilitatea și nu pot da vina pe nimeni altcineva pentru că i-am ascultat pe alții. Așa sunt eu, îmi asum greșelile și le recunosc. Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui, nu o cer și nu o voi cere niciodată”, a declarat Anamaria Prodan, pentru AntenaStars.ro

De asemenea, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit și despre căsătorie și noua sa relație alături de milionarul Flavius Nedelea. Vedeta s-a declarat o „romantică incurabilă”, iar atunci când va îmbătrâni, și-ar dori și i-ar plăcea ca partenerul ei să fie alături de ea.

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă! Mă văd în postura de a face această alegere și acum! Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei. Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net