Prodanca, la plajă, în Grecia, cu iubitul milionar! „1 mai bun ca fostul…”

Ultima actualizare:

De 1 mai , Anamaria Prodan a fugit în Grecia, la plajă, împreună cu iubitul milionar, Flavius Nedelea.

Impresara Anamaria Prodan (50 de ani) e răsfățată la maxim de noul iubit milionar, afaceristul Flavius Nedelea. Dacă de Paște au petrecut la Nissa, într-o vacanță de cinci stele, acum cei doi amorezi au fugit în Grecia, la Atena, la ziua unei prietene a impresarei.

Îndrăgostiții au mers împreună la ziua Irinei Placenschi, o bună prietenă a impresarei , care a dat mare petrecere la Atena.

Ana și Flavius au mers împreună cu gașca la concertul lui Nikos Vertis, unde s-au distrat toată noaptea.

„Sunt în Grecia cu prietenii mei. Irina Placenschi își sărbătorește ziua de naștere aici și ne distrăm pe cinste”, ne-a mărturisit impresara.

Dimineața, după chef, Ana și-a expus silueta nouă, de manechin, la plajă, în Grecia. Impresara este într-o formă de invidiat și cântărește doar 56 de kilograme . A revenit la silueta de dinainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf, arătând ca o puștoaică în costum de baie decoltat.

„Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să vă urez unul mai bun ca fostul…”, a fost urarea cu subînțeles făcută de impresară, care este fericită în noua relație cu omul de afaceri Flavius Nedelea, lăsând în urmă divorțul și pe fostul soț.

Anamaria Prodan, fericită în brațele noului iubit

După un divorț răsunător, Anamaria Prodan și-a găsit din nou liniștea. Impresara iubește din nou și se declară mai fericită ca niciodată, pe semne că, Laurențiu Reghecampf este acum doar o urâtă amintire. Cât despre noul iubit, Anamaria Prodan îl descrie ca fiind fabulos, mulțumindu-i pentru tot ceea ce îi oferă.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net