Reghe junior și Ilinca, fiica lui Iura Luncașu, actori în „Complotul bonelor”! Anamaria Prodan: „Nu există mândrie mai mare!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan a dat lovitura la 50 de ani! Este actrița principală în comedia „Complotul bonelor", regizată de Iura Luncașu. Impresara l-a chemat, de curând, tocmai din America și pe fiul ei, Laurenţiu Reghecampf junior, care a prins și el un rol în film, alături de Ilinca, fiica regizorului Iura Luncașu.

Anamaria Prodan (50 de ani) se află la Cluj, în aceste zile, acolo unde au loc filmările la comedia „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu și în care ea deține rolul principal.

Impresara l-a chemat de urgență la Cluj și pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, care a primit și el un rol în film.

Anamaria Prodan: „Bebeto este dezinvolt și rolul i se potrivește de minune”

Anamaria este foarte mândră de fiul ei în vârstă de 14 ani, care se descurcă de minune în noua postură de actor de film.

Viața mea s-a schimbat radical. Sunt fericită si împlinită. Copiii mei sunt alături de mine, secundă de secundă. Ne susținem și ne bucurăm unul pentru celălalt. Cel mic, Laurențiu Jr, joacă alături de mine și o face perfect. Sunt cea mai mândră ființă de pe pământ. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă pe care mi-a dat o să o trăiesc!

Laurențiu Junior ne uimește secundă de secundă. Mă văd pe mine mică atunci când mă uit la el și la fete. Își doresc cu ardoare să fie pe picioarele lor, să nu zică cineva că «mama lor i-a împins în față pe pile» .

 Nu suportă niciunul să se spună asta despre ei. Așa eram eu. Cum eu am vrut să fiu Anamaria Prodan, nu fata Ionelei Prodan, așa și ei vor să-și facă numele lor să rămână in istorie. Nu există mândrie mai mare pentru o mamă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

„Cel mic se uită la Cristi Iacob și la Iura Luncașu cu ochii mari”

Reghe junior este foarte prins de filmul în care joacă și nu iese din vorba regizorului Iura Luncașu, pentru care are o admirație deosebită.

Cel mic se uită la Cristi Iacob și la Iura Luncașu cu ochii mari, plini de admirație și ascultă fiecare indicație pe care o primește. Ne bucurăm toți când îi ies replicile perfect.

Vreau ca toți copiii mei să aibă mai multe variante în viață. Orice s-ar întâmpla, cu fotbalul de exemplu la Laurențiu jr, să știe că există și varianta b, c, chiar și d. Pentru asta el trebuie să sclipească în orice face”, a mai spus impresara, pentru Click!

„Ilinca Luncașu este de vis, super talentată fată!”

Bebeto nu este singurul copil distribuit în filmul lui Iura luncașu. Și fiica regizorului, Ilinca, în vârstă de 5 ani, joacă în comedia „Complotul bonelor”.

Ilinca Luncașu este personaj în film. Este o fetiță de vis. A moștenit totul de la părinții ei. Este impecabilă. Mă uimește zilnic cât de natural se comportă în fața camerei. O minune de fetiță. Toți copiii din film sunt minuni si sunt mândră că joc alături de ei. Actorii din film la fel: incredibili! Staff ul din «spatele scenei» minunat. Suntem o familie și în film, și în afara lui. Le mulțumesc pentru fiecare secundă pe care o petrec alături de ei.

Acest proiect a venit atunci când aveam nevoie de o nouă provocare în viața mea. Am să le mulțumesc întodeauna tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au dat un rol principal într-un film cum este Complotul bonelor. Și vă promit tuturor că veți râde pe cinste și vă veți simți de vis, iar această comedie va rămâne una de referință în cinematografia românească”, a mai adăugat impresara.

Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, în vârstă de 14 ani, fusese trimis în această vară de către părinții lui în Statele Unite, la o celebră academie de fotbal.

„Complotul bonelor” va rula pe Netfilx

Filmul „Complotul bonelor” este regizat de Iura Luncașu, cunoscut drept „regele telenovelelor", pentru serialele precum „Pariu cu viața” sau „Inimă de țigan” (Pro TV).

În rolurile principale au fost distribuiți Anamaria Prodan și Cristi Iacob. Filmările au loc la Cluj și în străinătate. Filmul va fi lansat pe platforma Netflix, iar producătorii comediei sunt încrezători că vor obține un succes de box-office .

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net