Adelina Pestriţu şi Ruby îşi etalează tatuajele în cele mai sexy ţinute

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu şi-a  tatuat ”Mâna Fatimei”  între sâni, desen care  o apără de deochifoto: the storyalist
Adelina Pestriţu şi-a tatuat ”Mâna Fatimei” între sâni, desen care o apără de deochifoto: the storyalist

Adelina Pestriţu, Anamaria Prodan, Loredana Chivu, Roxana Vancea şi Ruby şi-au făcut abonament la salonul de tatuaj. În timp ce unele au ales să-şi deseneze pe trup cruci sau floricele, altele au preferat mesajele motivaţionale. Anamaria Prodan a fost în centrul atenţiei, zilele trecute, la un eveniment monden, unde şi-a etalat tabloul de familie de pe omoplat.

Fosta vedetă Kanal D Adelina Pestriţu (32 de ani) are peste 10 tatuaje pe trupul superb de fotomodel, însă cel mai drag îi este acela desenat între sâni, ”Mâna Fatimei” sau ”Mâna Fecioarei Maria”, reprezentând o palmă deschisă în mijlocul căreia se află un ochi, simbol care o apără de deochi. Adelina de-abia a găsit, cu chiu, cu vai, o bustieră lucrată parcă pe comandă, pentru a-şi etala desenul. Ea şi-a mai scris pe corp mesaje de dragoste şi motivaţionale, iar pe ceafă, sub păr, stă ascuns tatuajul I.J.M., iniţialele numelor părinţilor, Ionela şi Jean, şi al fratelui său, Marius.

Ruby are pe umăr  chipul unei femei  care îi seamănă leit
Ruby are pe umăr chipul unei femei care îi seamănă leit

În topul colecţionarelor de desene se află, de departe, năbădăioasa solistă Ruby sau Ana Claudia Grigore (30 de ani), cu 16 tatuaje. După cum lesne se poate observa, pentru a-şi putea expune lucrarea complexă de pe umărul stâng, ea poartă rochii croite special, fără mâneci. Pe corpul ei mai găsim cifra „15”, ziua în care şi-a cunoscut iubitul, o rândunică, o ancoră, care reprezintă dragostea ei faţă de mare.  Ruby susţine că cele mai dureroase au fost fundiţele de pe picior: ”Nu vă sfătuiesc să încercaţi zona aia! Am plâns de mi-au ieşit ochii!”, le-a spus ea, fanilor. Nu şi-a uitat nici bunica, femeia care a crescut-o, aşa că şi-a scrijelit pe piele şi o inimioară în  interiorul căreia stă scris ”Mamaia”.

Loredana Chivu are  o cruce imensă pe spate
Loredana Chivu are o cruce imensă pe spate

Cât o priveşte pe impresara de fotbal Anamaria Prodan (46 de ani), aceasta a dat lovitura, în 2014, cu tabloul imprimat pe omoplatul stâng, în care sunt membrii familiei, cele două fiice, Rebecca (20 de ani), Sarah (18 ani), fiul, Laurenţiu Jr. (11 ani) şi soţul ei, antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf (44 de ani). Iar pe umăr şi-a desenat un înger, în amintirea mamei, regretata solistă Ionela Prodan, care s-a stins din viaţă anul trecut.

Roxana Vancea se mândreşte  cu tatuajul complex de pe braţ
Roxana Vancea se mândreşte cu tatuajul complex de pe braţ

Şi profa  de sport a vedetelor, Roxana Vancea (29 de ani), merge des la salonul de tatuaj, dar şi prin magazine, pentru a găsi o rochiţă sau o bluză cu vedere la desenul de pe umăr, cu floricele şi chipuri de femeie.

Anamaria Prodan  şi-a desenat pe omoplat  membrii familiei
Anamaria Prodan şi-a desenat pe omoplat membrii familiei

Nu în cele din urmă, şi Loredana Chivu (29 de ani) are cu ce se lăuda. Deşi dansează în cluburi şi a pozat în ipostaze indecente, ea este una dintre vedetele credincioase, având pe spate o cruce imensă. În urmă cu trei luni, ea a mers la  mormântul lui Arsenie Boca: „Mi-a ajutat Dumnezeu să ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamne ajută la toată lumea!”. Nu a fost prea inspirată când a plecat de acasă, căci ţinuta, mult prea obraznică, i-a supărat pe admiratorii ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net