Adelina Pestriţu şi Ruby îşi etalează tatuajele în cele mai sexy ţinute

image
Adelina Pestriţu şi-a tatuat ”Mâna Fatimei” între sâni, desen care o apără de deochifoto: the storyalist

Adelina Pestriţu, Anamaria Prodan, Loredana Chivu, Roxana Vancea şi Ruby şi-au făcut abonament la salonul de tatuaj. În timp ce unele au ales să-şi deseneze pe trup cruci sau floricele, altele au preferat mesajele motivaţionale. Anamaria Prodan a fost în centrul atenţiei, zilele trecute, la un eveniment monden, unde şi-a etalat tabloul de familie de pe omoplat.

Fosta vedetă Kanal D Adelina Pestriţu (32 de ani) are peste 10 tatuaje pe trupul superb de fotomodel, însă cel mai drag îi este acela desenat între sâni, ”Mâna Fatimei” sau ”Mâna Fecioarei Maria”, reprezentând o palmă deschisă în mijlocul căreia se află un ochi, simbol care o apără de deochi. Adelina de-abia a găsit, cu chiu, cu vai, o bustieră lucrată parcă pe comandă, pentru a-şi etala desenul. Ea şi-a mai scris pe corp mesaje de dragoste şi motivaţionale, iar pe ceafă, sub păr, stă ascuns tatuajul I.J.M., iniţialele numelor părinţilor, Ionela şi Jean, şi al fratelui său, Marius.

image
Ruby are pe umăr chipul unei femei care îi seamănă leit

În topul colecţionarelor de desene se află, de departe, năbădăioasa solistă Ruby sau Ana Claudia Grigore (30 de ani), cu 16 tatuaje. După cum lesne se poate observa, pentru a-şi putea expune lucrarea complexă de pe umărul stâng, ea poartă rochii croite special, fără mâneci. Pe corpul ei mai găsim cifra „15”, ziua în care şi-a cunoscut iubitul, o rândunică, o ancoră, care reprezintă dragostea ei faţă de mare.  Ruby susţine că cele mai dureroase au fost fundiţele de pe picior: ”Nu vă sfătuiesc să încercaţi zona aia! Am plâns de mi-au ieşit ochii!”, le-a spus ea, fanilor. Nu şi-a uitat nici bunica, femeia care a crescut-o, aşa că şi-a scrijelit pe piele şi o inimioară în  interiorul căreia stă scris ”Mamaia”.

image
Loredana Chivu are o cruce imensă pe spate

Cât o priveşte pe impresara de fotbal Anamaria Prodan (46 de ani), aceasta a dat lovitura, în 2014, cu tabloul imprimat pe omoplatul stâng, în care sunt membrii familiei, cele două fiice, Rebecca (20 de ani), Sarah (18 ani), fiul, Laurenţiu Jr. (11 ani) şi soţul ei, antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf (44 de ani). Iar pe umăr şi-a desenat un înger, în amintirea mamei, regretata solistă Ionela Prodan, care s-a stins din viaţă anul trecut.

image
Roxana Vancea se mândreşte cu tatuajul complex de pe braţ

Şi profa  de sport a vedetelor, Roxana Vancea (29 de ani), merge des la salonul de tatuaj, dar şi prin magazine, pentru a găsi o rochiţă sau o bluză cu vedere la desenul de pe umăr, cu floricele şi chipuri de femeie.

image
Anamaria Prodan şi-a desenat pe omoplat membrii familiei

Nu în cele din urmă, şi Loredana Chivu (29 de ani) are cu ce se lăuda. Deşi dansează în cluburi şi a pozat în ipostaze indecente, ea este una dintre vedetele credincioase, având pe spate o cruce imensă. În urmă cu trei luni, ea a mers la  mormântul lui Arsenie Boca: „Mi-a ajutat Dumnezeu să ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamne ajută la toată lumea!”. Nu a fost prea inspirată când a plecat de acasă, căci ţinuta, mult prea obraznică, i-a supărat pe admiratorii ei. 

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg