Anamaria Prodan, manechin la 50 de ani! Uite cum s-a descurcat pe scenă și ce ținută spectaculoasă a ales: „Frumusețea unei femei ține doar de tine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Atitudine, stil și eleganță! Așa s-a prezentat Anamaria Prodan (50 de ani) la cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Miercuri seară, impresara fotbaliștilor a defilat pe scenă, în calitate de manechin, într-un costum de inspirație masculină, ce îi venea perfect pe trupul bine definit.

„Când ești stăpân pe tine nu ai de ce să ai emoții. Eu de foarte mulți ani am cochetat cu chestia asta, modelingul și prezentările de modă. Îmi place, iar în seara aceasta (miercuri – n.r) am acceptat să fiu aici pentru că prezint un costum bărbătesc și mă caracterizează. Am crescut în regim militar de mică, nu sunt ca o mireasă.

Părerea mea este că tot ce ține de partea de frumusețe a unui femei ține doar de tine. Asta înseamnă că te respecți pe tine însuți și când mai ești și vedetă și mai ești și în lumina reflectoarelor clar ești un exemplu pentru toată lumea și trebuie să ai grijă și mai mult de tine”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, la evenimentul Timișoara Fashion Week organizat de Rodica Costea.

Anamaria Prodan își permite orice

Anamaria Prodan a muncit de mică pentru succesul pe care îl are astăzi, așa că banii nu mai reprezintă o problemă pentru vedetă:

„Îți spun sincer că niciodată nu am întors prețul la ceva. Am fost ajutată de Dumnezeu! La mine lucrul (haina –n.r) trebuie să fie frumos și să mi se potrivească. Nu contează că este de la piață sau de la cea mai mare firmă. Eu îmi accesorizez și îmi combin lucrurile pentru că nu este despre cât costă ci despre cum îl porți și îl pui în valoare”.

De asemenea, Anamaria Prodan ne-a mai dezvăluit și care sunt trucurile sale de înfrumusețare:

„Fac ca orice femeie tratamente corporale, de la o anumită vârstă este clar că gravitația vorbește, îmi place mereu să am grijă de mine. Provin din fostă sportivă și este normal să nu las timpul așa să treacă pe lângă mine și să lase urme. Încerc să șterg urmele timpul, dar este și de genă să știi. Sunt oameni care merg la sală de-o viață și cumva nu sunt mulțumiți de ei. Plus că la un an jumătate – doi merg la medicul estetician și îmi pun botox (pentru riduri – n.r), dar am noroc de genă și consider că nu am nevoie de operații estetice sau să mă duc din șase în șase luni la botox. Consider că nu am nevoie”.

Click! spune

Anamaria Prodan parcă înflorește după separarea de Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care este încă căsătorită și se află în divorț după 15 ani de mariaj. După separarea de Reghe, aceasta a încercat să își refacă viața personală, însă momentan fără un deznodământ fericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net