Un nou început pentru Reghe și Corina Caciuc. Antrenorul a vorbit despre zvonurile apărute recent

Laurențiu Reghecampf, noul antrenor Al-tai este extrem de fericit că iubita sa, Corina Caciuc, împreună cu fiul lor, Liam, îl pot vizita și locui fără probleme în Arabia Saudită, acolo unde se află acum. 

Reghe își poate lua familia în Arabia Saudită / foto: Colaj Click!
Reghe își poate lua familia în Arabia Saudită / foto: Colaj Click!

Recent, surse apropiate din anturajul lui Laurențiu Reghecampf ne-au spus în exclusivitate faptul că antrenorul de fotbal nu-și poate lua iubita însărcinată pentru a doua oară în Arabia Saudită, întrucât nu este permis acest lucru, ei nefiind căsătoriți.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, ne-au spus surse apropiate din anturajul familiei.

Laurențiu Reghecampf: „Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici!”

În ciuda informațiilor apărute, Laurențiu Reghecampf declară fericit faptul că atât Corina, cât și micuțul Liam pot locui împreună cu el. Încă soțul Anamariei Prodan a mărturisit că cele mai importante persoane din viața lui pot veni fără probleme în Arabia Saudită, întrucât este o țară turistică. 

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net