Probleme între Reghe și Corina Caciuc! De ce nu a putut antrenorul să-și ia iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”

#Exclusiv Click!

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) cu un ochi râde iar cu altul plânge în această perioadă! În urmă cu câteva zile fostul antrenor al echipei din Bănie a ales să plece să antreneze o echipă din Arabia Saudită, însă aceasta schimbare de macaz, din punct de vedere profesional, se pare că a afectat-o pe actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc (30 de ani).

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se confruntă cu tot felul de obstacole în viața lor, iar apropiați din familie ne-au dezvăluit mai multe.

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, ne-au spus surse apropiate din anturajul familiei.

Click! spune

Laurențiu Reghecampf se iubește de câțiva cu Corina Caciuc, care este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi mai au un băiețel împreună, pe Liam, de un anișor.

Relația lor este complicată de faptul că antrenorul nu a divorțat încă de Ana – Maria Prodan cu care a fost căsătorit timp de cinsprezece ani și cu care are un băiat, pe Laurențiu Jr. zis și Bebeto în lumea bună a Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net