Probleme între Reghe și Corina Caciuc! De ce nu a putut antrenorul să-și ia iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”

#Exclusiv Click!

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) cu un ochi râde iar cu altul plânge în această perioadă! În urmă cu câteva zile fostul antrenor al echipei din Bănie a ales să plece să antreneze o echipă din Arabia Saudită, însă aceasta schimbare de macaz, din punct de vedere profesional, se pare că a afectat-o pe actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc (30 de ani).

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se confruntă cu tot felul de obstacole în viața lor, iar apropiați din familie ne-au dezvăluit mai multe.

“În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, ne-au spus surse apropiate din anturajul familiei.

Click! spune

Laurențiu Reghecampf se iubește de câțiva cu Corina Caciuc, care este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi mai au un băiețel împreună, pe Liam, de un anișor.

Relația lor este complicată de faptul că antrenorul nu a divorțat încă de Ana – Maria Prodan cu care a fost căsătorit timp de cinsprezece ani și cu care are un băiat, pe Laurențiu Jr. zis și Bebeto în lumea bună a Capitalei.

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg