Prodanca și Reghe, mesaje emoționante de ziua fiului lor. Bebeto a fost sărbătorit cu fast: „A primit tot ce și-a dorit”

Ultima actualizare:

Bebeto, lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, a împlinit 15 ani! Pe lângă petrecerea deosebită de care a avut parte, adolecentul a primit cele mai frumoase mesaje de la părinții săi celebrii! Ce i-au transmis Prodanca și Reghe fiului său, aflați mai jos.

Petrecere cu fast pentru Bebeto
Petrecere cu fast pentru Bebeto

Petrecere cu fast pentru Bebeto

Joi, 31 august, Reghecampf junior a împlinit 15 ani, doar că băiatul și-a petrecut ziua de naștere pe terenul de fotbal, fiind în cantonamnet. Cu toate acestea, mama sa celebră nu-l putea lăsa fără o petrecere de pomină, așa că a venit val-vârtej din America și l-a serbat în avans pe adolecent. Prodanca i-a organizat o petrecere superbă la vila de la Snagov, unde tânărul s-a distrat din plin alături de colegii săi din echipă. Cea mai mare supriză însă a reprezentat-o tortul, inspirat din producția în care Anamaria joacă alături de Bebeto. Impresara ne-a oferit detalii în exclusivitate despre petrecerea pe care i-a făcut-o băiatului.

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu <<Complotul bonelor>>. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara, pentru Click!

Mesajele primite de la părinți

Petrecerea a trecut, dar cei doi părinți n-au ezitat să îi transmită cele mai frumoase mesaje fiului lor. Anamaria Prodan a ales să posteze două fotografii cu micul Laurențiu, însoțite de două mesaje minunate. Cel mic seamănă leit cu mama sa!

„Tu ești toată viața mea ❤️❤️❤️ #happy15thbirthday #proudmother❤️ #perfectkid” 

„#happybirthdaymylove❤️”

Bineînțeles, nici antrenorul nu a uitat să posteze un mesaj deosebit pentru băiatul său, alături de o descriere sinceră și frumoasă. Deși a lipsit de la petrecerea lui Bebeto, Reghe și-a exprimat iubirea profundă pe care o are față de fiul său cel mare. 

La mulți ani băiatul meu frumos - te iubește tata enorm ❤️❤️❤️”, a spus Reghe pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net