Prodanca și Reghe, mesaje emoționante de ziua fiului lor. Bebeto a fost sărbătorit cu fast: „A primit tot ce și-a dorit”

Ultima actualizare:

Bebeto, lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, a împlinit 15 ani! Pe lângă petrecerea deosebită de care a avut parte, adolecentul a primit cele mai frumoase mesaje de la părinții săi celebrii! Ce i-au transmis Prodanca și Reghe fiului său, aflați mai jos.

Petrecere cu fast pentru Bebeto
Petrecere cu fast pentru Bebeto

Petrecere cu fast pentru Bebeto

Joi, 31 august, Reghecampf junior a împlinit 15 ani, doar că băiatul și-a petrecut ziua de naștere pe terenul de fotbal, fiind în cantonamnet. Cu toate acestea, mama sa celebră nu-l putea lăsa fără o petrecere de pomină, așa că a venit val-vârtej din America și l-a serbat în avans pe adolecent. Prodanca i-a organizat o petrecere superbă la vila de la Snagov, unde tânărul s-a distrat din plin alături de colegii săi din echipă. Cea mai mare supriză însă a reprezentat-o tortul, inspirat din producția în care Anamaria joacă alături de Bebeto. Impresara ne-a oferit detalii în exclusivitate despre petrecerea pe care i-a făcut-o băiatului.

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu <<Complotul bonelor>>. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara, pentru Click!

Mesajele primite de la părinți

Petrecerea a trecut, dar cei doi părinți n-au ezitat să îi transmită cele mai frumoase mesaje fiului lor. Anamaria Prodan a ales să posteze două fotografii cu micul Laurențiu, însoțite de două mesaje minunate. Cel mic seamănă leit cu mama sa!

„Tu ești toată viața mea ❤️❤️❤️ #happy15thbirthday #proudmother❤️ #perfectkid” 

„#happybirthdaymylove❤️”

Bineînțeles, nici antrenorul nu a uitat să posteze un mesaj deosebit pentru băiatul său, alături de o descriere sinceră și frumoasă. Deși a lipsit de la petrecerea lui Bebeto, Reghe și-a exprimat iubirea profundă pe care o are față de fiul său cel mare. 

La mulți ani băiatul meu frumos - te iubește tata enorm ❤️❤️❤️”, a spus Reghe pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
banner dorel vișan png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg