Anamaria Prodan, reacție vehementă în scandalul provocat de fiul cel mare al lui Reghe: „Îmi cer scuze pentru tot. A fost derutat”

#Exclusiv Click!

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, se află, în aceste zile, în centrul unui scandal de proporții. Fiul lui Laurenţiu Reghecampf este acuzat de antisemitism, în urma unui comentariu agresiv, pe care l-a postat la adresa evreilor, pe contul de Twitter. Antrenorul Craiovei a avut o reacție dură la adresa fiului său, dar nici Anamaria Prodan, mama vitregă, nu a lăsat derapajul lui Luca să treacă neobservat.

Luca, fiul cel mare al lu Laurențiu Reghecampf, a fost, zilele trecute, protagonistul unui derapaj antisemit revoltător, pe contrul său de Twitter. Tânărul, în vârstă de doar 21de ani, a făcut un comentariu agresiv la adresa evreilor, în mediul online, după un episod sângeros care a avut loc în teatrul de război din Cisiordania.

Luca Reghecampf, comentariu antisemit 

Luca Reghecampf a postat în social-media un mesaj, conform căruia Israelul „merită distrus într-o cameră de gazare”, după cum au relatat jurnaliștii israelieni de la Algemeiner.com. Comentaiul a fost făcut pe fondul incidentelor recente din Cisiordania, atunci când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

Luca Reghecampf, al cărui tată este antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf, de la Universitatea Craiova, a comentat la o postare a site-ului de ştiri Londra Middle East Eye, despre atacul mortal care a avut loc sâmbătă, în Cisiordania.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost împuşcaţi de la o mică distanţă, la o spălătorie auto din satul palestinian Huwara.

Ca răspuns pentru un utilizator, Luca a scris: «Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş». Acesta a adăugat şi o faţă zâmbitoare la finalul comentariului”, arată aceeași sursă.

Grupul de supraveghere din SUA „StopAntisemtisim”, a condamnat, imediat, pe pagina de Twitter, comentariul postat de fiul lui Reghecampf.

Speriat de amploarea scandalului în mediul on-line, fiul lui Reghe, și-ar fi șters, la scurt timp, contul de socializare. Prea târziu, însă, căci grupul de supraveghere din SUA, StopAntisemitism, realizase deja și o captură de ecran cu remărcile antisemite ale tânărului.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj cât se poate de dur pentru fiul său

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (49 de ani) s-a arătat suprins și, totodată, revoltat în privința afirmațiilor agresive ale fiului său din mediul on-line și a transmis un mesaj dur la adresa propriului fiu, pe contul său de socializare.

1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii. Precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

2. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţea les semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale. Îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public. Cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică. Care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca”, a fost mesajul postat de Reghecampf, pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan, despre derapajul lui Luca: „Îmi cer scuze pentru tot”

Aflată în America la sora ei, Anamaria Prodan (50 de ani) a comentat și ea, în exclusivitate pentru Click!, gestul reprobabil al tânărului, care i-a fost fiu vitreg pe perioada mariajului ei cu Laurențiu Reghecampf.

Luca este un copil incredibil de bun. Nu știu ce s-a întâmplat. Stă cu tatăl lui, nu cu noi de câțiva ani. Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spuna așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava.

Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva … poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!

Jumătate din familia mea acolo au rădăcinile. Tatal tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați asa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Ce zice impresara despre mesajul fosutlui soț: „Reghecampf nu s-a dezis de Luca!”

Nu am să mă dezic de Luca, pe care l-am crescut de la 5 ani alături de mama lui și de tatăl lui. Nu am să comentez ce a declarat fostul meu soț Reghecampf și nu am să comentez ceea ce mă întreabă presa și anume ca Reghecampf s-a dezis de copilul lui, pentru faptul ca este major și răspunde pentru faptele lui.

Reghecampf nu a fost niciodată bun pe comunicare. Cine i-a făcut declarația nu a pus amprenta părintelui care vorbește despre copilul lui…căci nu are cum să facă asta .. Am să spun doar că nici Reghecampf nu s-a dezis de Luca, dar nu știe să comunice public.

Luca este un copil minunat care a greșit și cu siguranță va repara totul căci educația pe care noi i-am dat-o și tot ceea ce a văzut la noi în casă pe vremea când formam toți o familie nu are legătura cu așa ceva.

Vă multumesc încă o dată și vă rog ca o mamă să nu gândiți rău depare el și să-l ajutați să treacă peste această nenorocire”, a mai spus Anamaria Pordan, pentru Click!

Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, provenit din prima căsătorie a antrenorului, cea cu Mariana Pfeiffer.

În 2020, la majorat, Reghecampf i-a făcut cadou fiului său o mașină de fițe, cu un preț de catalog de 67.000 de euro.

Luca Reghecampf are o relație cu gimnasta Asiana Peng, pe care a și cerut-o de soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net