Afacerea cu care Anamaria Prodan speră să dea lovitura: „Vreau să-i feresc pe români de țepe!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan mai dă o lovitură în afaceri! Și-a deschis, mai nou, agenție imobiliară și vinde case în Dubai. Impresara vrea să-i ferească de țepele imobiliare pe românii care-și doresc locuințe de lux în Emirate.

În ultima perioadă, mulți români cu bani sunt momiți să-și cumpere proprietăți în Dubai, pe motiv că ar fi ieftine ca braga. Mulți dintre aceștia, însă, s-au lovit de probleme mari atunci când au decis să-și cumpere o locuință în Emirate. S-au plâns că au fost țepuiți și că au rămas fără bani.

Una dinte aceste vedete este chiar Brigitte Pastramă, care ne-a povestit, recent, prin ce peripeții a trecut înainte să-și cumpere casa visată la Dubai, fiind și ea pe punctul de a fi escrocată.

Anamaria Prodan (50 de ani) a locuit ani întregi în Dubai, unde deține încă proprietăți, prin urmare, știe cam tot ce mișcă pe piața imobiliară din zonă. Așa că, impresara, a decis că e vremea să-și extindă orizontul în afaceri și a deschis, recent, o agenție imobiliară, prin care îi ajută pe români să-și cumpere case în Dubai, fără a mai exista riscul de a mai fi păcăliți.

Și sora Anei, Anca, este agent imobiliar de lux, însă în California (S.U.A), acolo unde surorile Prodan dețin mai multe imobile, moștenite de la mama lor, regretata Ionela Prodan. Anamaria se află chiar în aceste zile în America, la sora ei, care îi împărtășește câte ceva din tainele meseriei.

Anamaria Prodan: „Românii au fost păcăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari”

Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a povestit impresara, în exclusivitate pentru Click!

Fiica Ionelei Prodan îi sfătuiește pe toți cei ce vor să-și cumpere case în Emirate să fie foarte atenți la cine apelează, pentru a nu fi păcăliți și lăsați cu conturile goale, dar și fără casa mult-visată.

În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România. Trebuie să știe stadiile de construcție, ce se întâmplă cu proiectul respectiv, cum arată în fiecare fază de construcție.

Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case, iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!”

„Românii nu-s proștii Pământului ca să fie pacăliți de toți neaveniții”

Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Cydubai îi va ajuta pe toți să știe exact despre ce este vorba la fiecare investiție făcută. Și, important este ca agenția să astea mereu lângă cumpărător pentru orice probleme apar pe parcurs.

vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți, căci în Emirate se poate rezolva totul, iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământului ca să fie pacăliți de toți neaveniții“, a mai spus vedeta, pentru Click!

Rocsana Marcu a fost agent imobiliar și la Londra Sursa: Click!
Rocsana Marcu a fost agent imobiliar și la Londra Sursa: Click!

Rocsana Marcu e agent imobiliar în Dubai

Plecată din România de ceva timp, Rocsana Marcu s-a remarcat prima dată ca agent imobiliar la Londra, în Marea Britanie. Între timp, ea și-a extins aria profesională și în Dubai, unde vinde acum case pe bandă rulantă.

Eu vând case plutitoare în cel mai mare proiect de aici din Dubai, pe insule. E super tare că din dormitor poți să vezi peștii, efectiv îți vin peștii la peretele din sticlă! E o mare nebunie aici! Vând case și cu criptomonede, am făcut training intensiv pentru cripto ca să putem încasa cripto pentru proprietăți. O astfel de casă costă 22 de milioane de dirhami.

În Dubai nu au voie să facă cazinouri, în schimb, aici, pe insule, va fi aranjat singurul cazino, făcut pe un iaht, care va sta în fața acestor proprietăți de pe insule. Va fi ceva senzațional!”, a povestit Rocsana Marcu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net