Rocsana Marcu devine milionară! A dat lovitura cu vânzările de case din Dubai

#Exclusiv Click!

Nu vinde case doar în Marea Britanie, ci s-a specializat pe Dubai, acolo unde industria imobiliară se dezvoltă pe zi ce trece mai mult, iar casele se vând ca pâinea caldă, oricât de scumpe ar fi. 

Vinde case plutitoare în Dubai

Rocsana Marcu e în Dubai acum acolo unde vinde case pe bandă rulantă dar se și distrează alături de cele două fete ale ei, Mayra (16 ani) și Indira (11 ani), într-o vacanță de lux, pentru că așa s-a obișnuit și așa îi place. Artista se bucură de succes ca agent imobiliar dar și investește în ea pentru asta, pregătindu-se ca la carte și făcând cât mai multe cursuri și pregătire în acest sens.

Eu vând case plutitoare în cel mai mare proiect de aici din Dubai, pe insule. E super tare că din dormitor poți să vezi peștii, efectiv îți vin peștii la peretele din sticlă!  E o mare nebunie aici! Vând case și cu criptomonede, am făcut training intensiv pentru cripto ca să putem încasa cripto pentru proprietăți. O astfel de casă costă 22 de milioane de dirhami. În Dubai nu au voie să facă cazinouri, în schimb, aici, pe insule, va fi aranjat singurul cazino, făcut pe un iaht, care va sta în fața acestor proprietăți de pe insule. Va fi ceva senzațional!”, a povestit special pentru Click!, Rocsana Marcu, care se pare că este pe val în Dubai.

Organizează și evenimente 

În Dubai, Rocsana nu vinde doar case, ci organizează și evenimente pentru clienții ei.

Eu organizez pentru toți clienții care vin aici, și vin mulți, de exemplu acum am un grup de români din America, am zile în care merg cu ei să își aleagă ce vor să cumpere, iar apoi le și închiriez un iaht și le organizez o plimbare cu iahtul peste tot în Dubai, cu grupul. E foarte tare! Îi duc peste tot, îi plimb. Îmbin și partea de organizare evenimente cu vânzările de casă. Eu venind de aproape 20 de ani în Dubai, îl știu mai bine decât Bucureștiul!”, a mai completat Rocsana Marcu. Ea nu vinde exclusiv doar proprietăți de lux în Dubai și ne-a împărtășit că la mare căutare în Emiratele Arabe sunt studiourile care au prețuri mai acesibile și se epuizează imediat ce sunt scoase la vânzare.

Nu vând aici numai proprietăți de zeci de milioane! Pe locul întâi la vânzări aici sunt studiourile. Am găsit studiouri la prețuri foarte bune, în anumite locuri aici în Dubai, și aproape de Dubai Marina, zona este foarte bună, și m-au rugat românii să le găsesc studiouri la prețuri cât mai accesibile și am de la 100.000 de lire în sus, dar chiria este foarte mare în Dubai, deci se merită ca și investiție, de luat. Plus că le obțin și plan de plată de 6 până la 8 ani, depinde de dezvoltator, fără dobândă, fără comision. Am fost la o lansare și am vândut în 2 ore toate studiourile din locul respectiv! Nu e ușor deloc, e concurență, sunt foarte mulți agenți!”, a mai completat Rocsana Marcu.

Artista și vedeta are timp să stea și cu fetele ei în vacanța din Dubai. Cele trei, mama  și fiicele, se distrează foarte frumos împreună și tocmai ce s-au bucurat de o sesiune de plimbat cu skijeturile, s-au bronzat și au ieșit la masă și la cumpărături împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net