EXCLUSIV Rocsana Marcu vinde case la Londra. De ce a renunțat la România? «Își băteau joc de copiii noștri!»

Ultima actualizare:

  Rocsana Marcu vrea să le ofere un viitor mai bun celor două fetițe ale eifoto: arhiva personală
Rocsana Marcu vrea să le ofere un viitor mai bun celor două fetițe ale eifoto: arhiva personală

Rocsana Marcu (39 de ani) a dat faima și viața din România pentru a se face agent imobilar la Londra! Vedeta a fugit din țară din cauza pandemiei și, mai ales, a măsurilor restrictive luate de autorități. Rocsana s-a mutat, din august anul trecut, în Anglia, cu cele două fiice ale ei, Mayra și Indira, de 14 și respectiv 10 ani, pentru a le oferi o viață mai bună.

Rocsana Marcu a povestit, într-un interviu în exclusivitate, cum e viața ei ca broker imobilar la Londra, unde a ajuns să vândă case de milioane de lire sterline.

 • Click!: Rocsana, ai dat viața din România pe cea din Anglia. Ce te-a determinat să părăsești România? Este definitivă mutarea?

Rocsana Marcu: Am decis să mă mut în Londra pentru a le îndeplini visul fetițelor mele și pentru viitorul lor. Vom sta aici o lungă perioadă, deoarece Mayra și Indira sunt înscrise aici la școală și sunt tare fericite.

 • Unde te-ai stabilit la Londra? Înțeleg că, deocamdată, stai cu chirie, însă în curând vrei să-ți achiziționezi casa ta.

Locuim în partea de nord a Londrei, într-o zonă superbă, linșitită, avem trei parcuri lângă noi, lacuri, păsări și multă verdeață. Este unul dintre motivele pentru care iubesc Londra. Dacă voi demonstra că sunt un broker imobiliar bun, îmi voi cumpăra casă în viitorul apropiat. Până atunci, stau în chirie, că stau bine.

 • Ești agent imobiliar la Londra. Cum a venit schimbarea aceasta de direcție în viața ta? În România făceai televiziune.

Am cochetat cu domeniul imobiliar și în România, dar în momentul în care am decis să ne mutăm la Londra, știam că asta voi face. Întotdeauna am acționat conform unui plan bine stabilit. Am studiat șase luni până când am luat toate examenele și abia apoi am început să lucrez.

 • Ce fac fetițele? Cum s-au acomodat la Londra?

Fetițele sunt extrem de fericite aici și asta îmi dă toată energia de care am nevoie pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Și-au făcut foarte mulți prieteni și ieșim în fiecare weekend la picnic cu ei.

 • Cum e viața în pandemie la Londra? Ai făcut vaccinul?

La Londra nu s-a simțit pandemia, toată lumea ieșea în parcuri la plimbare și ce m-a impresionat foarte tare a fost faptul că aici nu a existat panică absolut deloc. Toți erau cu zâmbetul pe buze, oriunde mergeam. Nu am făcut vaccinul.

 • Îți lipsește România? Îți lipsesc părinții, prietenii de aici?

Îmi lipsesc părinții foarte tare și abia aștept să mergem în vară să îi vedem. Cu prietenele este mai ușor, pentru că vin când vor la mine să mă viziteze. Îmi lipsește Bucureștiul, dar mai tare îmi este dor de casa de la țară și de toate animalele de acolo.

 • Cât de greu a fost pentru o mamă singură cu două fetițe să ia viața de la capăt la Londra? Ai făcut această schimbare din cauza pandemiei?

Nu a fost greu pentru mine să fac acest pas, deoarece l-am făcut în mijlocul pandemiei, când totul era la pământ în România. Mă scotea din minți faptul că țineau școlile închise, că își băteau joc de copiii noștri, că se întâmplau toate acele lucruri prin spitale etc. Atunci mi-am luat inima în dinți și am decis ce este mai bine pentru viitorul fetițelor mele. Nu mi-a păsat nici o secundă că las în urmă 23 de ani de televiziune. Pot oricând să iau totul de la început în orice colț din lume aș trăi. Nimic nu este mai important decât să îmi văd copiii bine și fericiți. Datorită lor mut munții din loc!


  Rocsana Marcu este agent imobiliar la Londrafoto: arhiva personală
Rocsana Marcu este agent imobiliar la Londrafoto: arhiva personală

Rocsana Marcu are doi copii cu doi bărbați diferiți 

Rocsana Marcu (39 de ani) nu a fost niciodată căsătorită. Vedeta are două fetiţe, Mayra (14 ani) şi Indira (10 ani), cu doi bărbaţi diferiţi. Rocsana a fost în proces ani de zile cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, deoarece acesta a refuzat să-şi recunoască fiica, pe Mayra. Tatăl celei de-a doua fetiţe a Rocsanei, Indira, este avocatul Florin Moldoveanu, vedeta despărţindu-se și de acesta.

Citește și:

Rocsana Marcu, mărturisiri dureroase despre tatăl fetiţei. "Nu a văzut-o niciodată!"

Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia alături de copii: «Vila și-a închiriat-o, ia bani frumoși pe ea!»

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg