Ce probleme întâmpină Emily Burghelea cu băiețelul ei de 4 luni! Trecem noi și peste asta…”

Emily Burghelea a devenit mamă de băiat pe 20 ianuarie 2023 și de atunci viața ei a căpătat alt sens. La 23 de ani are o viață ca în povești, o fetiță de 2 ani, pe Amedeea, și un băiețel tare simpatic, pe Damian. Dar viața ei nu este total lipsită de griji, mai ales acum, când are doi copii.

După a doua naștere,  frumoasa creatoare de conținut a avut probleme ba cu furia laptelui și a mai ajuns de câteva ori la spital dar acum totul este aproape perfect. Micuțul Damian însă are acum dermatită atopică, iar Emily se gândește că ar trebui să facă mai multe investigații pentru băiețelul ei ca să găsească tratamentul corect.

Speră să găsească tratamentul corect

„Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea…Cu băiatul meu frumos, la iarbă verde…Trecem noi și peste asta. După cum arată în poze, pare că se vindecă sau se extinde? Abia aștept să începem investigațiile!”, a fost mesajul pe care Emily Burghelea l-a postat, îngrijorată, pe pagina sa de Instagram. Iar una dintre urmăritoarele sale a certat-o pentru că a postat  câteva fotografii cu bebelușul, în care se vedea că are fața plină de bubițe.

„Fără supărare, o pauză nu ar strica, nu știu dacă e cazul să pozați atât și să arătați tuturor bubele, nu e plăcut oricum ar fi… Știu că postați non-stop dar sunt lucruri ce ar trebui ținute puțin mai în intimitate totuși…”, i-a scris o femeie lui Emily Burghelea, iar răspunsul tinerei vedete a fost acela că sfaturile primite sunt utile și ajută de cele mai multe ori.

Și-a poreclit băiețelul „Maestrul Zen”

Emily Burghelea își adoră copiii, soțul și familia și este o familistă convinsă. Despre bebelușul ei, frumoasa influenceriță are numai cuvinte de laudă.

„Damian este calmitatea întruchipată, dacă la alură aș putea crede că seamănă cu mine, la caracter… este Andrei în proporție de 100%.

Nu ar zice el nimic să te deranjeze, nu ar plânge el niciodată, nici când poate îl supără ceva, e bun și cuminte și totuși super expresiv, îți dai seama imediat când nu-i convine ceva, se uită într-un fel și îți vine să-i pui instant lumea la picioare! Tati 1:1, te cucerește imediat dacă vrea, n-ai pe unde să mai scoți cămașa! 

Fiecare copil vine cu lecțiile lui pentru părinți și mi se pare incredibil cum de la amândoi copiii am învățat câte ceva… Damian este clar Maestrul nostru Zen! El ne învață să ne păstrăm calmul în orice situație!”, a mai povestit Emily Burghelea despre mezinul familiei.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net