Emily Burghelea, botez organizat în 2 zile! „Eu aveam impresia că se ocupă Andrei, însă a uitat și el de organizare…”

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea (23 ani) a uitat complet de botezul fiului său, iar petrecerea a fost organizată în doar două zile. Cum s-a întâmplat una ca aceasta, dar și cum au reușit să pună la punct toate detaliile pentru botez, am aflat de la Emily Burghelea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!.

Nici bine nu și-a serbat fetița, pe Amedea, care a împlinit 2 ani de viață, că a venit Paștele, iar Emily Burghelea a plecat cu toată familia în Israel, pentru a lua lumina sfântă direct de la Ierusalim. A fost cea mai frumoasă experiență din viață ei, însă, în toată această grabă și învălmășeală, în care experiențele au fost multe și senzațiile intense, atât Emily Burghelea, cât și soțul ei, Andrei, au uitat de organizarea botezului micuțului Damian, băiețelul lor, care a venit pe lume pe 20 ianuarie 2023.

Au ajuns la botez direct din Israel

Petrecerea de botez a avut loc pe 21 aprilie, iar părinții copilului au organizat-o în nici mai mult, nici mai puțin de două zile, direct din Israel, de la Tel Aviv. Cu toate că aveau câteva detalii stabilite cu privire la acest eveniment, atât Emily, cât și partenerul său de viață, au uitat complet de botezul micuțului. Mai mult de atât, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a crezut că partenerul său este cel care se ocupă de botezul fiului lor. 

Petrecerea de botez a lui Damian a ieșit absolut fabulos, neașteptat de bine! Andrei a realizat-o în fix 72 de ore, pentru că noi l-am botezat pe Damian la fix 40 de zile, așa cum ne-a recomandat preotul, la 40 de zile după naștere. Atunci eram în post și nu se puteau face petreceri. De aceea, imediat după ce s-a terminat postul Paștelui, am făcut și petrecerea. Era stabilită de foarte multă vreme, chiar de dinainte să îl botezăm la biserică pe Damian. Aveam rezervat localul și aveam rezervate și o parte din formațiile care au cântat, însă noi am uitat efectiv de acest eveniment.

Eu aveam impresia că se ocupă Andrei de el, așa ne împărțisem sarcinile. Eu să mă ocup de tot ce înseamnă organizarea botezului la biserică, de familie, de tot ce înseamnă lucrurile astea mai personale, iar el să organizeze petrecerea de botez, unde au fost invitați toți prietenii noștri, unde au fost muzicanți, am avut tot felul de aranjamente și surprize, însă pentru că s-au întâmplat extraordinar de multe lucruri în ultima perioadă, a uitat și el  de organizare și ne-am trezit în Israel. Eram în Tel Aviv, ne-am amintit că noi avem petrecerea vineri, pe 21 aprilie! Noi am ajuns acasă seară, joi seară, și ne-am apucat de organizat undeva pe marți, deci am avut marți, miercuri și puțin din joi, când deja trebuia să fie totul organizat. Deci, practic, în 2 zile s-a organizat toată nebunia”, ne-a povestit pentru Click! Emily Burghelea.

Emily Burghelea: „Petrecerea de botez a lui Damian a ieșit foarte bine!”

Cu toate că evenimentul a fost organizat pe ultima sută de metri, Emily a fost foarte mulțumită de rezultatul final, totul fiind organizat la superlativ. Aceasta a fost cât se poate de impresionată, mărturisind că niciodată nu a mai văzut un decor atât de spectaculos.

A avut și noroc. Andrei are de fiecare dată noroc. A întrebat pe Instagram la cine să apeleze, pe cine să roage să-l ajute cu organizarea și a găsit pe cineva de la Sibiu, un băiat cu o florărie și practic el a avut grijă de aranjarea oamenilor la mese, tot ce  înseamnă decorațiuni. Practic el a fost organizatorul petrecerii, dar s-a ocupat și de partea cu florile, iar chestia asta a contat foarte mult. Petrecerea de botez a lui Damian a ieșit foarte bine!

M-a dat pe spate în momentul în care am ajuns în sală și am văzut toate florile care erau absolut superbe. Nu am mai văzut niciodată un decor atât de frumos! Mi s-a părut cel mai frumos decor din câte pot exista, ceva absolut fabulos!”, ne-a mai povestit Emily Burghelea.

A avut tot timpul bebelușul lângă ea

Emily Burghelea și soțul său s-au organizat cât se poate de repede cu botezul, iar în două zile au organizat o petrecere de vis, de care tânăra influenceriță a fost mai mult decât încântată!

Am venit la botez direct din Israel și a fost totul foarte bine organizat. Pentru că, în momentul în care ești extraordinar de dezorganizat, trebuie să faci un mare pas în direcția organizării și am reușit să ne organizăm chiar mai bine dacă am fi luat totul în considerare din timp. Joi seară am ajuns acasă, am despachetat, am făcut  puțină ordine în casă, apoi de dimineață am mers fiecare în toate părțile, eu la manichiură, pensat, coafat. Damian a fost cu mine în toată această învălmășeală. Nu stăm niciodată separați. Suntem împreună peste tot! A stat foarte cuminte și la unghii, și la coafor, și la pensat. Este un drăgălaș și un iubitor. Pe Amedea aș fi luat-o cu mine dacă era și Andrei, ca să ne putem descurca mai ușor, însă pentru că și Andrei a avut treabă, ea a rămas la bunici. Mama lui Andrei era în concediu și a rămas cu ea, bunicii au fost cu noi și în Israel, și nașii și sora lui Andrei. A fost o vacanță în familie, foarte personal totul. Experiența a fost incredibilă la mormântul sfânt, cu flacăra sfântă care s-a aprins de Înviere la Ierusalim. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea!”, ne-a mai spus, în încheiere, Emily Burghelea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net