Cristi Pulhac și Raluca și-au botezat fiul! BRomania, invitat de onoare

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Cristian Pulhac, și frumoasa lui soție, Raluca, și-au botezat fiul, duminică, 26 februarie. Cei doi au avut mari emoții la creștinarea micuțului Aris Cristian. BRomania a fost și el invitat la eveniment, cei doi fiind colegi pe platourile de filmare de la „Teambuliding”.

Cristian Pulhac și soția lui, Raluca, și-au creștinat duminică, la prânz, băiețelul, pe micuțul Aris Cristian. Numele copilului a fost dezvăluit de către Matei Dima, alias BRomania, care a postat, imediat, fotografii de la slujba de la botez.

BRomania a fost invitat de Pulhac la eveniment, cei doi rămânând prieteni la cataramă după filmările la producția „Teambuliding”. Cristian Pulhac a ales să poarte, la botezul fiului său, un sacou negru, elegant, și o pereche de jeans, că doar e fost sportiv de performanță. Soția lui, Raluca, a optat pentru un costum alb, care-i venea ca turnat.

Raluca a născut chiar înainte de Crăciun, dar a preferat să țină secretă sarcina până aproape de momentul în care l-a adus pe lume pe micuțul Aris.

A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei, noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare"

Cristi Pulhac și Raluca
Cristi Pulhac și Raluca

„Suntem super încântați!”

„Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine.

Mă bucur foarte mult că și băiatul și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine.

Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a declarat fostul fotbalist dinamovist, imediat după nașterea primului său copil, pentru spynews.ro .

Cristian Pulhac (38 ani) și Raluca sunt căsătoriți din 2015, dar se cunosc de mai bine de 12 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net