Schimbări de ultimă oră la Exatlon. Ce i-a anunțat Cosmin Cernat pe concurenți

9 decembrie 2018
article img
Cosmin Cernat a anunțat schimbări noi la Exatlon

În utlima ediție difuzată a emisiunii Exatlon, concurenții au fost surprinși să afle că din acel moment, ei vor avea parte de câteva schimbări radicale în ceea ce constă probele. Cosmin Cernat i-a anunțat pe jucători că nu va mai exista jocul pentru vilă.

Toți concurenții rămași în competiție vor locui în vilă și de acum înainte nu vor mai există probe pe echipe, ci toate jocurile vor fi individuale.

„Vor fi jocuri individuale. De astăzi fiecare joacă pentru el. În ziua de astăzi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi câteva surprize: prima dintre ele este că în această parte finală nu mai există jocul pentru vilă”, a anunțat Cosmin Cernat la Exatlon.

Pe lângă această schimbare, Cosmin Cernat le-a spus că vor exista jocuri cu sume de bani, iar cele trei stele nu mai există.

„Mai am o surpriză pentru voi. Am spus la început că e jocul special, dar aşa cum vedeţi nu mai există cele 3 stele. Din punctul meu de vedere e bine că au dispărut, pentru că astăzi vor exista doi câştigători: o fată şi un băiat. Atât fata, cât şi băiatul vor avea în buzunare o sumă importantă de bani cu care să facă orice vor ei. Un băiat şi o fată vor pleca de astăzi mai bogați. Suma pe care o vor câştiga este 10.000 de lei!”, a adăugat prezentatorul.Din acest punct al competiției, Cristi Pulhac și Mădălina Predoi nu vor mai sta în barcă.

„Trei sferturi din Exatlon am trăit acolo. Nu ştiu dacă voi plânge când voi pleca şi-mi voi lua rămas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de trăit acolo. Ştiu şi ei cum e. Mă bucur că într-un final plec de acolo”, a declarat fostul fotbalist.

„Mă bucur foarte mult că deja suferim de frig noaptea. Nu mă aşteptam când am venit la Exatlon să stau doar acolo. Mă bucur enorm şi de-abia aştept să îmi iau la revedere de la baracă. Nu am niciun regret”, a spus Mădălina pe marginea aceluiași subiect.