Schimb─âri de ultim─â or─â la Exatlon. Ce i-a anun╚Ťat Cosmin Cernat pe concuren╚Ťi

9 decembrie 2018
image
Cosmin Cernat a anun╚Ťat schimb─âri noi la Exatlon

├Än utlima edi╚Ťie difuzat─â a emisiunii Exatlon, concuren╚Ťii au fost surprin╚Öi s─â afle c─â din acel moment, ei vor avea parte de c├óteva schimb─âri radicale ├«n ceea ce const─â probele. Cosmin Cernat i-a anun╚Ťat pe juc─âtori c─â nu va mai exista jocul pentru vil─â.

To╚Ťi concuren╚Ťii r─âma╚Öi ├«n competi╚Ťie vor locui ├«n vil─â ╚Öi de acum ├«nainte nu vor mai exist─â probe pe echipe, ci toate jocurile vor fi individuale.

ÔÇ×Vor fi jocuri individuale. De ast─âzi fiecare joac─â pentru el. ├Än ziua de ast─âzi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi c├óteva surprize: prima dintre ele este c─â ├«n aceast─â parte final─â nu mai exist─â jocul pentru vil─âÔÇŁ, a anun╚Ťat Cosmin Cernat la Exatlon.

Pe lângă această schimbare, Cosmin Cernat le-a spus că vor exista jocuri cu sume de bani, iar cele trei stele nu mai există.

ÔÇ×Mai am o surpriz─â pentru voi. Am spus la ├«nceput c─â e jocul special, dar a┼ča cum vede┼úi nu mai exist─â cele 3 stele. Din punctul meu de vedere e bine c─â au disp─ârut, pentru c─â ast─âzi vor exista doi c├ó┼čtig─âtori: o fat─â ┼či un b─âiat. At├ót fata, c├ót ┼či b─âiatul vor avea ├«n buzunare o sum─â important─â de bani cu care s─â fac─â orice vor ei. Un b─âiat ┼či o fat─â vor pleca de ast─âzi mai boga╚Ťi. Suma pe care o vor c├ó┼čtiga este 10.000 de lei!ÔÇŁ, a ad─âugat prezentatorul.Din acest punct al competi╚Ťiei, Cristi Pulhac ╚Öi M─âd─âlina Predoi nu vor mai sta ├«n barc─â.

ÔÇ×Trei sferturi din Exatlon am tr─âit acolo. Nu ┼čtiu dac─â voi pl├ónge c├ónd voi pleca ┼či-mi voi lua r─âmas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de tr─âit acolo. ┼×tiu ┼či ei cum e. M─â bucur c─â ├«ntr-un final plec de acoloÔÇŁ, a declarat fostul fotbalist.

ÔÇ×M─â bucur foarte mult c─â deja suferim de frig noaptea. Nu m─â a┼čteptam c├ónd am venit la Exatlon s─â stau doar acolo. M─â bucur enorm ┼či de-abia a┼čtept s─â ├«mi iau la revedere de la barac─â. Nu am niciun regretÔÇŁ, a spus M─âd─âlina pe marginea aceluia╚Öi subiect. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png