Primele imagini cu fiul lui Cristi Pulhac. Raluca și fostul fotbalist i-au ales un nume foarte popular în ziua de azi

Ultima actualizare:

Cristi Pulhac și Raluca, soția lui, au devenit părinți. Primele imagini cu fiul lor sunt superbe. Cuplul a dezvăluit și numele neașteptat pe care l-au ales pentru copilul lor.

Cristi și Raluca au devenit părinți. Foto: colaj/Instagram
Cristi și Raluca au devenit părinți. Foto: colaj/Instagram

Cristi Pulhac și superba lui soție au devenit părinți înainte de Crăciun, însă abia acum au împărtășit vestea cea mare cu toată lumea.

La început de weekend, partenera de viață a lui Pulhac a postat o imagine cu fiul lor, alături de o scurtă descriere. „Micul meu prinț”, a scris Raluca pe contul ei de Instagram.

Prima imagine cu fiul lui Cristi Pulhac

Prima imagine cu fiul Ralucăi și al lui Cristi Pulhac. Foto: colaj/Instagram
Prima imagine cu fiul Ralucăi și al lui Cristi Pulhac. Foto: colaj/Instagram

În imaginea superbă, copilul lui Cristi și al Ralucăi apare lângă lăbuțele celor două animale pe care le deține cuplul. Printre primele persoane care au felicitat-o pe noua mămică, pe Instagram, s-a numărat Roxana Vandici.

După cum spuneam, cuplul a fost foarte discret în privința acestui eveniment atât de important. Cristi Pulhac a explicat acum de ce nu a vrut să se știe că soția sa este însărcinată. 

„A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare.

Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine”, a spus Cristi Pulhac, pentru spynews.

Cum îl cheamă pe copilul lui Cristi Pulhac

Fostul fotbalist a precizat că Raluca a născut prin cezariană și se simte foarte bine. Totodată, Cristi a dezvăluit care este numele pe care l-au ales pentru băiețelul lor.

„Mă bucur foarte mult că și băiatul, și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători.

Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian după mine. Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus fostul fotbalist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net