Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Mai are puțin până va naște

Ultima actualizare:

Emily Burghelea, 23 de ani, este în cel de-al treilea trimestru de sarcină, așteptând să nască al doilea copil avut cu Andrei, soțul ei. Doar că, în ultima perioadă a avut parte de o serie de momente problematice. 

Chiar dacă este în ultimul trimestru de sarcină, Emily Burghelea a fost într-o vacanță, în Dubai, alături de familie, acesta fiind primul moment în care problemele au început să apară, mai precis, la întoarcere.

Fiind vorba despre o sarcină avansată, Emily Burghelea a avut nevoie de avizul unui medic specialist, documentul garantându-i plecarea din România, spre Dubai. La întoarcere, însă... Surpriză! Emily avea nevoie de avizul unui medic din Dubai pentru a se putea întoarce în România. Până când acest protocol nu a fost respectat, Emily fusese deja interzisă pe toate liniile aeriene care operau zboruri din Dubai.

„În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport, le arăta avizul din România, încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am…

Înainte să ajung la medic, înainte să am un răspuns concret din partea unui doctor din Dubai cu privire la numărul de săptămâni, ei m-au banat pentru toate liniile aeriene, nu doar că nu aș fi putut să zbor cu zborul pentru care aveam rezervare, nu aș mai fi putut să zbor deloc din Dubai spre casă, cu nicio companie aeriană dacă nu aș fi venit cu hârtia pe care scria negru pe alb că bebe are mai puțin de 34 de săptămâni!”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram

Conform medicului care a consultat-o, în Dubai, Emily Burghelea ar putea să nască al doilea copil, care este un băiețel, chiar în ultima zi a anului, pe 31 decembrie. Doar că, odată ajunsă acasă, Emily s-a confruntat cu noi problemele. Ea a postat o fotografie de pe patul de spital, unde apare cu o perfuzie. „Ame a avut febră toată noaptea, iar de dimineață, eu am început să am contracții. Contracțiile se vor diminua de la perfuzii. (...) Bebe mai are de stat (...)”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Într-o postare ulterioară, Emily a lăsat să se înțeleagă că Amedea, fiica ei, ar fi avut o problemă, din cauza herpesului, tânăra mămică reprosându-și că nu a avut mai multă grijă de imunitatea fetiței.

Emily a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. A urmat o colaborare cu Antena 1, când a lucrat ca asistentă în emisiunea Acces Direct. Acesta a fost momentul în care frumoasa vedetă și-a arătat tăria de caracter și etica înaltă care o ghidează. Emily și-a prezentat demisia, în direct, în semn de protest față de promovarea pe post a unei povești siropoase, în care o soție era agresată de soțul ei. Era vorba despre celebrul cuplu Vulpița - Viorel.

Emiliana Lăcrămioara Burghelea, pe numele ei real, este măritată cu Andrei, un prosper om de afaceri din industria IT. Bărbatul este foarte discret, identitatea sa nefiind cunoscută public. De altfel, el apare în public doar cu mască. Așa a apărut personajul „iubitul_lui_emily” pe Instagram. Un cont realizat chiar de Emily Burghelea, în care soțul ei apare în diferite ipostaze, mereu cu mască. Contul s-a dovedit un veritabil succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net