Emily Burghelea este însarcinata pentru a doua oară! A fost luată cu ambulanța, de la Vorbeste lumea: “Iubitule, esti pregatit?”

Ultima actualizare:

Ceea ce părea să se anunțe o zi problematică s-a transformat într-o veritabilă minune, pentru Emily Burghelea, prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Emily Burghelea, alături de misteriosul soț, când era gravidă cu primul copil
Emily Burghelea, alături de misteriosul soț, când era gravidă cu primul copil

Simpatica prezentatoare a fost la un pas de leșin, în direct, joi, 11 august, și a fost preluată de o ambulanță. Ajunsă la spital, a fost supusă mai multor investigații, după ce a fost internată și a primit perfuzii, pentru a se stabiliza.

Spre seară, însă,a venit surpriza. Emily Burghelea e gravidă! „Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil !!!!!”, a anunțat Emily Burghelea prin contul de Instagram.

A intrat în echipa emisiunii, în luna iulie

În fotografia publicată apare testul pozitiv de sarcină, iar Emily, pe fața căreia se poate observa că fizic este epuizată, contrar episodului trăit de dimineață, radiază de fericire.

Emily Burghelea, 23 de ani, este una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii „Vorbește lumea”. Ea a intrat în echipa show-ului, în luna iulie a acestui an, după ce Adela Popescu a acceptat provocarea de a fi gazda emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Citește și: Emily Burghelea, cel mai mare complex de care suferă încă din liceu: «Mi s-a schimbat destinul»

Emily a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. A urmat o colaborare cu Antena 1, când a lucrat ca asistentă în emisiunea Acces Direct.

Acesta a fost momentul în care frumoasa vedetă și-a arătat tăria de caracter și etica înaltă care o ghidează.

Și-a dat demisia în direct

Emily și-a prezentat demisia, în direct, în semn de protest față de promovarea pe post a unei povești siropoase, în care o soție era agresată de soțul ei. Era vorba despre celebrul cuplu Vulpița - Viorel. 

Emiliana Lăcrămioara Burghelea, pe numele ei real, este măritată cu Andrei, un prosper om de afaceri din industria IT. Bărbatul este foarte discret, identitatea sa nefiind cunoscută public. De altfel, el apare în public doar cu mască.

Așa a apărut personajul „iubitul_lui_emily” pe Instagram. Un cont realizat chiar de Emily Burghelea, în care soțul ei apare în diferite ipostaze, mereu cu mască. Contul s-a dovedit un veritabil succes.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns de urgență cu fiica ei la spital: "Nu putea să respire"

Cei doi au o fetiță de doi anișori, Amedeea. Acum, micuța așteaptă nerăbdătoare un frățior sau o surioară, care a ținut să își facă intrarea în familie într-un mod spectaculos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net