Cosmina Păsărin îi ia locul Adelei, la «Vorbește lumea». Ce alte vedete i se alătură

Ultima actualizare:

Show-ul de pe PRO TV «Vorbește lumea» va avea parte de o schimbare temporară. Prezentatoarea Adela Popescu va intra într-o binemeritată vacanță, iar în locul ei, publicul va avea parte de trio-ul Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea. 

image

Azi, prezentatorii de la «Vorbește lumea», Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel, și-au luat la revedere de la telespectatorii pe care urmează să îi revadă în următorul sezon, cu noi surprize și invitați. Show-ul continuă, pe perioada verii, cu nimeni alta decât Cosmina Păsărin, căreia i se vor alătura Emily Burghelea și Majda.

Vezi și: Îmbrânceli în platoul «Vorbește lumea»! Adela Popescu și Anna Lesko, în rolurile principale

Cosmina Păsărin este deosebit de entuziasmată că i s-a oferit din nou șansa de a reveni în echipa trustului din Pache Protopopescu, după ce și vara trecută i-a ținut locul Adelei Popescu, cât timp actrița a fost în vacanță. 

Echipa “Vorbește lumea” este minunată și sunt recunoscătoare pentru șansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste și mă bucur că avem ocazia de a petrece diminețile alături de telespectatorii emisiunii. Veți întâlni cei mai energici invitați, vom dezbate subiecte interesante și ne vom bucura împreună de vară. Fiți cu ochii pe noi!”, a transmis Cosmina Păsărin, fanilor emisiunii. 

Nu rata nici: Cabral si Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Emisiunea rămâne un experiment”

Majda este o altă prezență de care publicul se va bucura cu siguranță. Cu apariții în telenovele precum Aniela sau Regina și o participare la Survivor România, vedeta vine cu o energie aparte, menită să binedispună publicul cu povestioare inedite. 

”Avem o energie bună şi îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-şi bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineaţă, să înveţe alături de noi lucruri despre viaţă şi să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune şi iubire în tot ce fac”, a afirmat Majda, pentru PRO TV. 

Pentru Emily Burghelea, cea de-a doua vedetă care se va alătura Cosminei Păsărin, ocazia de face parte din echipa de la «Vorbește lumea» este una foarte specială. Vedeta tocmai a absolvit studii de specialitate, iar fiica ei este destul de mare pentru a merge la creșă, astfel că toate astrele s-au aliniat pentru ca ea să ofere tot ce are mai bun la show-ul matinal de la PRO TV. 

«Pentru mine, emisiunea Vorbește Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum și mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă… Toate lucrurile s-au așezat exact așa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbește Lumea!», a declarat Emily Burghelea. 

Adela Popescu filmează o nouă emisiune de aventură, tocmai în junglă

Cât timp Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea se vor ocupa de prezentarea show-ului «Vorbește lumea, Adela Popescu va filma un show de aventură, ce va debuta tot la PRO TV, este vorba de emisiunea «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Actrița și Cabral vor fi gazdele unei emisiuni dinamice și pline de provocări ce va avea loc tocmai în junglă. Mai multe vedete vor renunța la confortul de acasă și vor porn în aventura vieții lor, pentru a demonstra că su abilitățile necesare de a supraviețui în sălbăticie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net