Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură la 39 de ani: „Nu am niciun regret cu privire la viața mea!”

26 ianuarie 2022

Cosmina Păsărin a recunoscut că îi place să își trăiască viață cum vrea și că deocamdată este singură, nefiind implicată în nicio relație.

cosmina pasarin 1 jpeg
Cosmina Păsărin

„Știu că sună ciudat, dar tratamente de beauty nu prea fac! Încerc să am grijă de mine acasă și încerc să îmi trăiesc viața cum îmi place mie și cred că acest lucru e cel mai important. Cred că dacă îți trăiești viața cum vrei, faci lucruri care îți plac, te simți bine cu tine, arăți și bine!”, a spus Cosmina Păsărin în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum își trăiește viața Cosmina Păsărin? Răspunsul a venit foarte prompt! 

„Îmi place să trăiesc liber! Îmi place să mă simt liberă, să fac întotdeauna ce îmi place, ce îmi doresc, să aleg proiectele care îmi plac, să-i aleg pe oamenii cu care stau. Cred că și despre asta este vorba în viață, despre alegerile pe care le facem!”, a mai spus Cosmina Păsărin la Prima TV.

Și dacă îi place să trăiască liber, Cosmina Păsărin a mărturisit sincer că deocamdată nu este implicată în nicio relație! Care este motivul? Vedeta a vorbit fără perdea despre acest aspect.

„Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față, dar cred că e perfect în regulă dacă în viață mai sunt și astfel de perioade. Mai stăm și noi cu noi, ne vedem și noi de treaba noastră! E frumos și în doi, ador viață în doi însă cred că la fel de important este să petrecem și timp cu noi, să ne cunoaștem mai bine...Nu am niciun regret cu privire la viața mea.

Încerc să nu am regrete, știu, este greu, e un aspect de care cu greu reușești să ții cont întotdeauna pentru că suntem tentați să avem păreri de rău, să ne învinovățim, dar încerc să nu am regrete și încerc să fac tot posibilul să îmi asum tot ce am experimentat, tot ce am trăit. Am făcut și eu o grămadă de greșeli dar ideea este să învățăm din greșelile pe care le facem și bineînțeles să nu le mai repetăm”, a mai adăugat Cosmina Păsărin.

Dar ce își dorește Cosmina Păsărin de la următorul bărbat din viața ei? Nimic mai simplu! Nu este prea pretențioasă! “Ar trebui să fie un bărbat înțelegător, înțelept, să fie un om responsabil, un om serios, e important!”, însă nu și-a propus să îl găsească curând, "Sunt foarte liniștită, când e să fie, va fi, când nu, nu! Sunt în regulă cu așteptarea!", a comletat, în încheiere, vedeta, care și-a croit drumul în lumea mondenă după ce a participat la show-ul Vara Ispitelor de la ProTV, pe când avea 18 ani.

De-a lungul timpului Cosmina Păsărin s-a iubit cu Bogdan Vlădău, George Vintilă, DJ Pagal și medicul Neymar.

stanga
dreapta
cosmina pasarin cosmina jpeg
cosmina pasarin jpeg
cosmina pasarin 1 jpeg
cosmina pasarin (2) jpg
cosmina pasarin jpg
cosmina pasarin in rochie de mireasa jpg

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
IMG 1520 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG