Emily Burghelea, cel mai mare complex de care suferă încă din liceu: «Mi s-a schimbat destinul»

#Exclusiv Click!

La cei 23 de ani ai săi Emily Burghelea a reușit să treacă prin mai multe televiziuni și să ajungă la Pro TV, unde multe fete și-ar dori. Prezintă de săptămâna această "Vorbește lumea", împreună cu Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha și am vrut să o vedem la lucru și am mers să stăm de vorba cu ea chiar în platoul emisiunii.

Totul despre Emily Burghelea, una dintre noile prezentatoare de la "Vorbește lumea"
Totul despre Emily Burghelea, una dintre noile prezentatoare de la "Vorbește lumea"

Click: Cine este Emily Burghelea?

Emily Burghelea: Bună. Eu sunt Emily Burghelea! O fată de 23 de ani. Sunt mamă, sunt sotie, sunt pasionată de modă. Sunt constănțeancă, vin de la malul mării. De la mare depărtare de București. Ei, nu-i chiar așa mare depărtare, dar am venit aici la 18 ani.

Acolo, sunt oamenii cu voce. Tu ai voce!

Ei, voce n-am, din păcate. Am cântat, într-adevăr. Am o piesă, dar asta nu înseamnă, neapărat, că am vreo voce extraordinară. Știi cum e, ne mai putem și juca. Aia a fost o modalitate drăguță de a anunța că Amedea este fetiță. Unul dintre visele mele, vă spun acum, era să fiu cântăreață.

Dar, nu am voce. Și, am zis că dacă voce n-am, măcar rap să fac. Știi că la rap nu iți trebuie așa o voce, iți trebuie ritm. Și, am făcut o piesă care a prins foarte bine, atunci. A fost drăguț, m-am distrat. Cu Bibanu, un cântăreț rapper adevărat, am putea spune. Asta s-a întâmplat acum 2 ani de zile.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns de urgență cu fiica ei la spital: "Nu putea să respire"

Emily Burghelea este numele tău real?

Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea.

Vezi, mai era ceva, o Lăcrămioară.

Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: "Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!". Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: "O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea".

Și, i-am rugat să îmi spună Emily tuturor prietenilor, cunoștințelor. Cumva, chiar mi s-a schimbat destinul de când am zis că vreau să mă numesc Emily. Serios! Nu știți că dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana... (râde).

Nu rata nici: Emily Burghelea a făcut-o lată la petrecerea burlăcițelor. Cum s-a descurcat și cu șampania, și cu alăptarea

Ți-ai dorit să faci televiziune?

Da, de când eram mică. Pe mine, când mă întreba străbunica mea ce vreau să mă fac când o să fiu mare, mă uitam la Știri și spuneam: "Vreau să fiu ca Andreea Esca, prezentatoare de știri". La 5 ani. Prezentatoare de știri nu mi-a ieșit, dar nici nu cred că m-ar fi coafat. Pe Andreea Esca am întâlnit-o, de fapt, dar nu am discutat. Am fost la un eveniment de-ale ei și am fost foarte încântată.

Poate o să o ai invitată în emisiune.

Mi-ar plăcea mult, ar fi tare! Ar fi super! Nu-mi vine să cred.

În afară de emisiune, ce altceva mai ai timp să faci? Ești mamă. Câți ani are micuța Amedea?

Are un an și 3 luni jumate. Este fată mare. Merge de la 10 luni jumate. Chiar a mers foarte repede și asta pentru că a ajutat-o Andrei, soțul meu, să facă primii pași. O ținea de bluziță, până la un moment dat când îi dădea drumul și ea, vrei nu vrei, credea că tati e acolo, să o țină. De fapt, îi dădea curaj să îi facă singură pe primii.

Soțul tău venea cu mască, pe față, de fiecare dată. Acum, mai vine invitat cu mască?

El, în continuare, și-a păstrat identitatea, nu ascunsă, dar secretă. Pentru că nu vrea să fie în fața camerelor de luat vederi. Povestea a început când m-a cerut în căsătorie, în direct, la o emisiune TV. Știa că mi-ar plăcea să fiu cerută așa. Dar, el nu își dorea să apară la televizor și a zis: "OK, eu ce fac acum? Îmi pun o mască, ochelari și pălărie", - că tot era pandemie- , "o cer pe femeie, după aceea, gata, la revedere!".

Credea că acolo s-ar fi oprit. Dar, ce-am făcut eu? "A, da?" - că eu știam că el nu vrea să apară, nu avea conturi de social media, deși el este programator, face inteligență artificială, lucrează în domeniul IT, este super bun pe ceea ce face - Și, i-am zis: "Dacă tot ai făcut asta, să mă ceri pe mine la TV"... i-am făcut cont de Instagram: "Iubitul lui Emily". Atunci, ce crezi că a făcut Andrei? Mi-a zis: "Tu o să-mi ștergi mie contul ăsta, o să te fac să mi-l ștergi".

A început să mă filmeze, non-stop, în toate ipostazele cele mai dubioase. De la spălatul vaselor, până mă spălam pe dinți, până mă trezeam, de dimineață. A fost ceva rău. Efectiv, nu îl mai suportam, după 2 luni de filmat non-stop, umblam numai dezbrăcată prin casă, ca să nu mă mai filmeze, să nu mă mai pună pe Instagram. Contul lui a avut a doua cea mai mare creștere, după Adi Talent. A făcut 108 mii de urmăritori în nu mai puțin de două luni.

Până la urmă, se știe cine este Andrei?

Este Andrei, soțul meu. E un băiat foarte cuminte. Nu merge la cluburi, nu merge la petreceri. Foarte așezat, foarte la locul lui.

Cum v-ați cunoscut?

Am o poveste foarte interesantă. Noi am fost și despărțiți. Am avut două relații. Prima s-a terminat groaznic. S-a terminat cu perfuzii. Adică, eu am suferit rău după el și ne-am reîntâlnit după 6 luni. Am spus: "Bine, suntem tot noi, dar mai diferiți, acum ne dorim amândoi o familie". Efectiv, am ieșit la o masă ca niște oameni foarte maturi, desi eu aveam 21 de ani. El face 30 de ani. E matur, nu-i așa? "Vreau să o luăm pe calea asta, eu îmi doresc o familie, vrei să facem o familie împreună?". De la prima întălnire după despărțire. Ne-am înțeles foarte bine, de la prima vedere.

Vreau să zic că de prima dată când l-am văzut, m-a speriat. Pentru foarte mult timp, nu m-am apropiat de el, adică l-am ținut la distanță. Mă speria faptul că era singurul bărbat de care îmi placea prea tare de el! La un moment dat, am început relația. El trebuia să plece la o conferință Google și i-am zis că vreau să îl însoțesc. El a spus că nu prea se poate, dar a vorbit cu oamenii ăia, a făcut rost de bilete de avion, de cazare.

Wow: Emily Burghelea, gravidă în luna a opta, pe plajă în Dubai: "Mă simt mai sexy ca niciodată"

Cu o seară înainte, mă sună cineva de la o emisiune: "Uite, Emily, avem nevoie de tine, ajută-ne, ne-a picat un invitat, mâine, nu știm ce să facem, pe tine ne putem baza!". L-am sunat pe Andrei și i-am spus că nu știu cum să procedez. Mi-a spus să fac ce cred eu de cuviință. A plecat, nu m-am mai dus cu el și, de atunci, nu mi-a mai răspuns la telefon.

L-am sunat de 300 de ori, nu mai răspundea. L-am urmărit la aeroprt, am mers după el, acasă. Era soția șoferului lui, am crezut că e o fată. Efectiv, am intrat în perfuzii, de la suferit. Eu îl vedeam, de la început, ca pe viitorul meu soț. Pentru mine, reprezenta idealul. M-am bucurat când ne-am împăcat.

Interesant și: Emily Burghelea a născut natural, după 24 de ore de travaliu. "A fost intens, dar nu m-am dat bătută"

Îți mai dorești copii?

Da. De ce nu? Știi cum e, acum sunt "caldă", "in the flow".

O să fii 6 săptămâni, aici. Nu o să ai vacanță?

Nu. Nici nu-mi trebuie. Abia ce am terminat facultatatea, acum câteva săptămâni, Comunicare și Relații publice. Am dat și licența. Tema a fost "Umorul în publicitate". Mă ajută foarte tare, acum. Practic, eu pun în practică, la emisiune, ce am studiat acolo. Mi se pare super tare!

Te poți numi "influencer"?

«Content creator». Sunt o persoană care postează foarte mult pe rețelele de socializare, o persoană care arată foarte mult din viața personală și o persoană care a legat, cu cei care o urmăresc, o relație foarte strânsă, cumva, de prietenie, de susținere. Vorbesc foarte mult cu cei care sunt pe Instagram. Am multe proiecte pe "online", multe shooting-uri și campanii.

Crezi că, în viața asta, nimic nu e întâmplător?

Absolut nimic nu e întâmplător și Dumnezeu e acolo să ne ghideze pașii. Care erau șansele să termin examenul final, cu 9.33, și, să vin, direct, la "Vorbește lumea" și să intru în direct?

Ești credincioasă?

Da. Mergem, în fiecare duminică, la biserică. O împărtășim pe Amedea, acolo unde ne-am logodit, ne-am căsătorit și am botezat-o. Tatăl-naș este preot și este la bisericuța aceea, este duhovnic. Acolo, efectiv, îți găsești liniștea. Orice s-ar întâmplă, acolo e pace.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net