VIDEO Emily Burghelea a spus DA! Fosta asistentă a Mirelei Vaida a fost cerută în căsătorie la televizor

Ultima actualizare:
Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie
Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida în emisiunea Acces direct, a fost cerută în căsătorie și se pregătește de nuntă! Iubitul ei, Andrei, i-a adresat marea întrebare atunci când se aștepta cel mai puțin. Emily a fost luată prin suprindere atunci când Andrei i-a cerut să îi fie alături pentru restul vieții la televizor, în timpul emisiunii prezentate de Teo Trandafir.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, la televizor, în timpul emisiunii lui Teo Trandafir. Cei care l-au ajutat pe Andrei să pună în aplicare cererea inedită au fost Teo și colegul ei, Bursucu. 

Imediat dupa ce a fost ceruta in casatorie, frumoasa vedeta a spus un DA hotarat. „Da, da, da! Bineinteles ca vreau!”, a spus Emily, vizibil emotionata. dupa ce a primit inelul. Andrei a dezvăluit că inițial plănuise să adreseze marea întrebare în Viena, însă restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus au făcut imposibil acest lucru. 

Emiliana a intrat alături de Iuliana la "Bravo, ai stil!". Cea din urmă a și câștigat competiția
Emiliana a intrat alături de Iuliana la "Bravo, ai stil!". Cea din urmă a și câștigat competiția

Tinerii îndrăgostiți nu au stabilit încă ziua nunții și se bucură de ce le oferă prezentul. ”Traim momentul de astăzi și-l lăsam pe Dumnezeu să hotărască și când o să aibă loc nunta”, a declarat Andrei. Bărbatul a vorbit și despre calitățile care l-au convins că Emily este cea alături de care dorește să îmbătrânească. Potrivit lui, inteligența și maturitatea de care dă dovadă Emily au fost principalele calități care l-au cucerit. 

Cine este Emily Burghelea

Emiliana Burghelea are 22 de ani și vine din Constanța, este pasionată de  modă, ceea ce a împins-o să-și încerce norocul într-un show dedicat hainelor, accesoriilor și stilului, “Bravo, ai stil!”. Mai mult, în prezent a început să-și creeze propriile ținute, ba a făcut și mai multe piese vestimentare pe care le-a scos la vânzare.


    Emiliana a intrat alături de Iuliana la
Emiliana a intrat alături de Iuliana la

Tânăra a ajuns până în finala sezonului 3 "Bravo, ai stil!", unde a pierdut în fața celei care îi era prietenă la acea vreme, Iuliana Doroftei, cu care și intrase în competiție. 

În noiembrie 2018, Emiliana a fost candidată la Școala de Ucenice a celor de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, însă nu a fost aleasă de băieți să le devină “protejată”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net