Emily Burghelea a făcut-o lată la petrecerea burlăcițelor. Cum s-a descurcat și cu șampania, și cu alăptarea

Ultima actualizare:

    Emily Burghelea și soțul ei, care nu își arată fațafoto: Instagram
Emily Burghelea și soțul ei, care nu își arată fațafoto: Instagram

Emily Burghelea (22 de ani) se pregătește de nuntă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a dat o petrecere a burlăcițelor de pomină.

Emily și-a invitat prietenele într-un hotel de lux din Capitală și s-a distrat cum a știut mai bine alături de acestea, profitând de ultimele clipe de libertate înainte de a deveni soția lui Andrei, poreclit și „omul cu mască” pentru că nu și-a arătat chipul până acum. Emily Burghelea "a uitat" însă că este proaspătă mămică, ea și viitorul soț au o fetiță în vârstă de 5 luni, așa că a sărit calul la petrecerea burlăcițelor.

Vedeta a consumat mai multă șampanie decât ar fi trebuit ca proaspătă mămică, care trebuie să mai și alăpteze. Așa că, după party, și-a hrănit bebelușa cu lapte matern din rezervele puse în congelator.


    Emily Burghelea a făcut-o lată la petrecerea burlăcițelorfoto: arhivă personală
Emily Burghelea a făcut-o lată la petrecerea burlăcițelorfoto: arhivă personală

„Doamne, ce nebunie a fost aseară! Incredibil, wow ce petrecere! Acum am venit să iau niște lăptic înghețat. O să îl decongelez și o să o hrănesc pe cea mică. Așa am hrănit-o toată ziua pentru că aseară am băut niște șampanie și prefer să nu combin alăptatul cu băutura, deci astăzi vreau să o hrănesc doar din rezervele de stat", a declarat Emily Burghelea, într-un InstaStory.

În septembrie vor face nunta

Emily Burghelea s-a cununat civil cu Andrei în noiembrie anul trecut, când, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să facă o ceremonie restrânsă. În septembrie însă ei au programat cununia religioasă, dar și botezul fiicei lor. Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. Andrei a amânat cererea în căsătorie de trei ori.


    Emily și fetița eifoto: Instagram
Emily și fetița eifoto: Instagram

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei”, a povestit partenerul de viață al lui Emily Burghelea, la Kanal D.

Citește și:

Cine este Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. A devenit cunoscută la Kanal D

Scântei la Acces Direct! De ce a demisionat Emily, asistenta Mirelei Vaida: „E sub demnitatea umană”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net