Majda, Emily şi Cosmina reinventează «Vorbeşte lumea»:

#Exclusiv Click!

Trei fete noi fac dimineţile mai frumoase telespectatorilor care urmăresc emisiunea matinală „Vorbeşte lumea” la PRO TV: Emily Burghelea, Majda Aboulumosha şi Cosmina Păsărin. Click! îţi prezintă detalii inedite despre cele care au luat locul Adelei Popescu, după ce aceasta a fost aleasă să plece în junglă alături de Cabral, pentru a prezenta reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

image
Click! îţi prezintă povestea noului trio feminin de prezentatoare de la PRO TV. Foto: PRO TV

Foto: Arhiva personală

La începutul săptămânii emisiunea „Vorbeşte lumea” de la PRO TV a debutat într-un nou format. Cu această ocazie, reporterii Click! au făcut o vizită în platoul show-ului şi au fost întâmpinaţi de Majda Aboulumosha (34 de ani), a cărei pasiune pentru gătit e deja cunoscută şi care a pregătit pentru oaspeţi multe bunătăţi. Dar şi noutăţi.

Citește și: Fiica Majdei vrea să îi calce pe urme vedetei! «Mă imită, dar trebuie să muncească»

Majda: «Între noi a fost o chimie foarte bună»

Orice proiect din viaţa mea a venit întotdeauna natural. Mereu am spus că dacă e nevoie de mine, pot să aduc în faţa oamenilor energie, naturaleţe şi autenticitate. Despre asta e vorba în această emisiune. Mi se pare că e foarte frumos. Dacă te gândeşti că suntem trei femei, zici ah!, dar, ne completăm foarte bine, pentru că suntem la vârste diferite şi învăţăm una de la cealaltă. Chiar am primit cu braţele deschise această propunere.

Află și: Majda şi «Femeia alege» au fost trecute pe tuşă

Nu mă cunoşteam cu ele, doar cu Cosmina m-am intersectat la anumite evenimente, dar nici una nu ştiam detalii despre cealaltă şi nu eram prietene. Totuşi, a fost o chimie de la bun început. Inclusiv la casting, ne-am îmbrăcat aproape la fel, fară să ştim. Aveam aceeaşi nuanţă la rochie. Am abordat subiecte care, ulterior, ni s-au dat şi în casting. A fost foarte natural totul. Despre asta este vorba, să fii cât mai natural. Cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii, bineînţeles că mă ştiam. Eu am mai venit la emisiunea asta. Până la urmă, aici a fost debutul meu, la posturile PRO TV şi ACASĂ. Ştiu o grămadă de oameni de aici. Tipa e minunată! Nu ştiu dacă sunt eu norocoasă şi iubită de oameni – îi mulţumesc lui Dumnezeu de lucrul ăsta! –, dar oamenii întotdeauna mă primesc cu braţele deschise”, a spus Majda, pentru Click!

Vezi și: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

Cosmina: «Ne bucurăm de fiecare întâlnire»

Cosmina Păsărin (39 de ani) ne-a spus că a colaborat şi ea în trecut cu echipa de la „Vorbeşte lumea”.

„Am prezentat emisiunea, anul trecut, în două etape, cum ar veni: în vară şi în toamnă. Am experienţa necesară. E important faptul că am mai colaborat cu PRO TV şi înainte. Însă de fiecare dată este altfel. Asta e, de fapt, frumuseţea. Şi contează. Le ştiam pe fete de pe la evenimente, dar nu aveam relaţii apropiate.

Ne ştiam, ne zâmbeam şi ne îmbrăţişam de fiecare dată când ne vedeam. Ne bucurăm de fiecare întâlnire. Însă, acum, e o perioadă în care trebuie să ne apropiem foarte mult. Acum mi s-a schimbat viaţa. Mă trezesc mult mai devreme, în jurul orei 05.00 dimineaţa, şi mă culc la ora 21.00. Dimineaţa îmi beau cafeaua şi petrec o perioadă în linişte. Mai urmăresc scenariul emisiunii, mai citesc materialele pe care noi le primim, în fiecare zi, de la echipa de producţie. Nu prea ai cum altfel să îţi faci treaba, dacă nu faci asta.

E absolut necesar să trec prin toate materialele. După care, iau un mic dejun uşor. La orele acelea, e destul de greu să îţi vină pofta de mâncare. Apoi, beau o cafea şi vin la muncă. Înainte de a intra în emisie fac o rugăciune, mă închin, să iasă totul bine. Şi, să am inspiraţie, să am energie. Sunt o persoană care crede în Dumnezeu.

Dar, nu sunt o persoană care merge, să zicem, atât de des la biserică. Cred că Dumnezeu e în fiecare dintre noi, în sufletele noastre şi cred că asta contează. Cred că mă ajută, de fiecare dată. La un moment dat, într-un interviu, mi-a adresat cineva o întrebare foarte interesantă: «Dacă l-ai întâlni pe Dumnezeu, pe stradă, ce i-ai spune?» şi i-am zis că i-aş mulţumi că are grijă de mine, mereu. Chiar are”, a spus Cosmina, în exclusivitate pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Cosmina Păsărin face portretul bărbatului ideal. Actrița dezvăluie ce o deranjează cel mai mult într-o relație

Emily: «Dumnezeu ne ghidează pașii»

Chiar dacă nu are aceeaşi experienţă ca Majda şi Cosmina, nici Emily nu e străină de lumea reflectoarelor. Ea a debutat la tv în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, apoi a jucat rol de asistentă în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1. Are 23 de ani, e originară din Constanţa şi se numeşte, în acte, Emiliana Lăcrămioara Burghelea.

Vezi și: Dj Pagal, fostul iubit al Cosminei Păsărin, desfigurat după o săptămână de comă

Sunt mamă, soţie şi pasionată de modă. Vin de la malul mării, dar locuiesc în Bucureşti de la 18 ani. Mi-am dorit să fac televiziune de când eram mică. Pe mine, când mă întreba străbunica mea ce vreau să mă fac când o să fiu mare, mă uităm la ştiri şi spuneam: «Vreau să fiu ca Andreea Esca». Prezentatoare de ştiri nu mi-a ieşit, dar nici nu cred că m-ar fi coafat. Pe Andreea Esca am întâlnit-o, de fapt, dar nu am discutat.

Am fost la un eveniment de-al ei şi am fost foarte încântată. Abia ce am terminat facultatatea, acum câteva săptămâni, Comunicare şi Relaţii Publice. Am dat şi licenţa. Tema a fost «Umorul în publicitate». Mă ajută foarte mult în ce fac acum. Pun în practică, la emisiune, ce am studiat acolo. Mi se pare super tare.

Absolut nimic nu este întâmplător şi Dumnezeu e acolo să ne ghideze paşii. Care erau şansele să termin examenul final, cu 9.33, şi să vin direct la «Vorbeşte lumea», să intru în direct? Sunt credincioasă, mergem în fiecare duminică la biserică. O împărtăşim pe Amedea, acolo unde ne-am logodit, ne-am căsătorit şi am botezat-o. Naşul ei e preot şi ne este duhovnic. Acolo, efectiv, îţi găseşti liniştea. Orice s-ar întâmpla, acolo e pace”, a mărturisit Emily, pentru Click!

Producătoarea Andreea Caranda: «Am o părere foarte bună despre toate»

Am mai lucrat cu Cosmina, a fost parte din echipa noastră. Pe Majda, evident, o cunosc din tinereţile noastre, dar nu am lucrat niciodată cu ea. Pe Emily o urmăresc de ceva timp. În primul rând, în online. Îmi place foarte mult. Îmi plac fetele."

Iată și: Emily Burghelea a ajuns de urgență cu fiica ei la spital: "Nu putea să respire"

image
Reporterul nostru a fost în vizită pe platourile de filmare

Am o părere foarte bună despre toate! Sunt colorate, sunt frumoase, parfumate şi reale, fireşti. «Vorbeşte lumea» cred că este cea mai mare bucurie din viaţa mea. Adică, ideea că pot să fac job-ul ăsta, cu pasiune – la mine e pasiune, în primul rând, şi mă bucur că pot face, în fiecare zi, ce îmi place. Asta este pur şi simplu un dar de la Dumnezeu. Mă simt privilegiată că pot avea job-ul ăsta”, spune Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg