Fiica Majdei vrea să îi calce pe urme vedetei! «Mă imită, dar trebuie să muncească»

Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha, în vârstă de 34 de ani, este o femeie împlinită pe toate planurile, cu o carieră de succes și o familie frumoasă cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Fosta actrița de telenovele s-a împărțit mereu între job și fiica sa, pe care o adoră, reușind să încline mereu balanța în direcția micuței. Iată cum reușește să facă față provocărilor, dar și ce ne-a dezvăluit despre Jacqueline!

Majda Aboulumosha, despre viața de familie Foto: Arhivă personală
Majda Aboulumosha, despre viața de familie Foto: Arhivă personală

Chiar dacă are un program încărcat, prezentatoarea TV face tot posibilul să fie cât poate de mult în preajma fetiței ei. Majda și-a creat un țel din a petrece timp de calitate cu cea mică, indiferent de perioadă.

Vezi și unde s-a mutat vedeta: Există viață și după divorț! Majda Aboulumosha și iubitul ei și-au luat super vilă în Tunari

Majda și fiica ei sunt cele mai bune prietene

Întrebată de relația pe care o are cu Jacqueline, dar și cum face față perioadelor agitate, Majda ne-a dezvăluit că se organizează astfel încât să le poate face pe toate! Job, creșterea fiicei ei, relația pe care o are cu Mihai, care îi va deveni soț, toate sunt atent „programate” în calendarul vedetei.

„A fost o perioadă aglomerată, deși am încercat să-mi iau câteva zile pauză să petrec și mai mult timp cu fetița mea. Noi avem timpul de calitate, dar a fost o perioadă agitată, pentru că a fost mult de muncă.” ne-a spus aceasta.

Cea mică a împlinit recent 9 ani, iar Majda este extrem de bucuroasă că fiica ei deja o poate însoți în cadrul anumitor evenimente. Acestea se înțeleg de minune, iar activitatea lor preferată este să petreacă pur și simplu timpul împreună, nu contează în ce mod.

„Are 9 ani și deja ne înțelegem foarte bine, poate să vină cu mine la anumite evenimente.”, a declarat ea.

Majda, o mămică mândră: Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei

Majda nu se teme nici de anii „adolescenței rebele” prin care va trece și fiica ei

De asemenea, am dorit să aflăm și dacă actrița are anumite temeri legate de perioada ce va urma, mai exact când fetița ei va crește și, așa cum e normal, se va mai depărta puțin de mama ei, pentru a-și descoperi cât mai bine identitatea personală.

„Încerc să le iau din mers. Nu citesc foarte multe cărți ca să știu cum să pun problema, dar sunt atentă la evoluția ei. Noi avem o comunicare foarte bună, dar știi cum se spune; copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Eu mă aștept la orice, dar știu că o să facem față, pentru că avem o comunicare deschisă și nu mă tem atât de tare.”, a adăugat Majda, semn că e o mămică încrezătoare.

Actrița ne-a dezvăluit și cum s-a descurcat în toată perioada în care pandemia a impus restricții, iar elevii au învățat de acasă. Se pare că fiica ei nu a fost tocmai încântată de întregul proces, având în vedere că aceasta este o fire sociabilă, exact ca mama ei, ducând astfel dorul colectivului ei de prieteni.

„Ea fiind o fată conectată de prietenii ei, este foarte sociabilă, i-a fost destul de greu atunci. Mă tot întreba când ne întoarcem la școală și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea să-i fiu aproape, iar când am avut vreun proiect cu deplasare, atunci a fost mama aproape și atunci le-am împăcat pe toate.”, ne-a mai dezvăluit Majda. 

Vezi neapărat și: Survivor 2021. Fiica Majdei, îngrijorată: ”Mama nu se descurcă prea bine. Am plâns când am văzut că s-a lovit”

Jacqueline vrea să calce pe urmele mamei ei

Cât despre planul de viitor al fetiței ei, se pare că Jacqueline se visează deja călcând pe urmele mamei ei și din punct de vedere profesional, dacă anumite trăsături le-a „furat” deja. Majda ne-a explicat că o va susține în tot ceea ce-și dorește să facă, chiar dacă drumul ales nu va fi unul ușor.

„Îi place lucrul acesta. Mă imită, spune că o să se facă actriță sau cântăreață. Dacă o să-și dorească ea, eu sunt în spatele ei să o sprijin. O să-i spun că drumul acela nu înseamnă că o să fie ușor, trebuie să muncească și să-și urmeze visul. Asta spun tuturor, trebuie să fie dorința mai mare decât frica și atunci este imposibil să nu reușești.”, ne-a mai spus ea.

Majda și-a crescut singură fetița

Amintim că Majda Aboulumosha are o poveste de viață dificilă, însă cu determinare și ambiție a reușit să treacă peste toate obstacolele ce i-au fost puse în cale.

Aici aveți mai multe detalii: Majda din “Regina”, primul interviu după divorţ. "E dureros"

Prezentatoarea TV și tatăl fetiței ei s-au despărțit acum mult timp, însă aceasta a făcut tot posibilul ca fiicei ei să nu îi lipsească nimic, ajutată în acest proces și de către mama ei.

De mai bine de 5 ani, Majda și-a găsit fericirea în brațele lui Mihai, iar iubitul ei a devenit o figură parternă pentru Jacqueline, cei doi având o relație strânsă. Vedeta și partenerul ei urmează să se și căsătorească.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net