Există viață și după divorț! Majda Aboulumosha și iubitul ei și-au luat super vilă în Tunari

Majda Aboulumosha își face o super casă. A stat la apartament cam toată viata, dar în câteva luni se va muta la casă. Alături de Mihai, iubitul ei cu care împlinește cinci ani de relație, a investit într-o superbă vilă aflată în apropiere de București.

Majdei Aboulumosha, trăiește a doua viață alături de iubitul ei!

Cel mai mare vis al Majdei Aboulumosha a fost să aibă casa ei și iată că a reușit să își îndeplinească dorința, alături de iubitul ei, cu care urmează să se căsătorească. Mihai are diferite afaceri, iar Majda a muncit mult în ultimii ani, a participat la "Survivor", la Kanal D, a avut proiecte la Pro TV, apoi asocierile de imagine, reclamele și alte proiecte televizate i-au adus banii frumoși.

Vezi și: Majda Aboulumosha, super sexy în costum de baie. S-a răsfăţat într-o vacanţă de lux în Turcia

Amândoi au avut banii necesari pentru construirea unei căsuțe de vis. Frumoasa vilă în care va locui alături de iubitul ei, Mihai, și de fiica sa, Jaqueline, este situată în apropierea Bucureștiului și a fost achiziționată anul trecut, la roșu, în zona Tunari. Acum se află în stadiul în care va fi mobilată și utilată cu electronice, și electrocasnice.

Zilele trecute, frumoasa actriță, care și-a câștigat celebritatea în telenovelele de la Acasă Tv, a făcut o vizită la locuință, alături de câțiva meșteri, care au montat tapetul în camera micuței și în sufragerie. A optat pentru culori calde, care sa ofere luminozitate și căldură spațiului.

Următoarea etapă va fi cea în care Majda va trebui sa găsească paturi, canapele, mobilier de bucătărie, însă este o parte ușoară pentru ea având în vedere că îi place tot ce ține de decorarea interioară.

„Sunt foarte fericită. Abia așteptăm sa ne mutăm în casă nouă. Zilele trecute am pus tapetul cu niște oameni extrem de talentați, care au făcut din dressing, dormitoare și living ceva de vis. Este casa pe care ne-o dorim foarte mult și la care am muncit cu drag.", ne-a spus Majda Aboulumosha.

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar