Majda Aboulumosha, super sexy în costum de baie. S-a răsfăţat într-o vacanţă de lux în Turcia

Ultima actualizare:

Frumoasa Majda Aboulumosha a avut parte de prima ei vacanță în străinătate, după revenirea din competiția “Survivor”, de la Kanal D. Mulatra a ales Turcia și s-a cazat în trei hoteluri de lux din Antalya, unde a făcut plajă, s-a bucurat de bunătățile tradiționale, de parcurile acvatice și de o priveliște minunată.

Pe rețelele sociale noua prezentatoare de la postul turcesc KANAL D a stârnit curiozitatea fanilor cu fotografii superbe, în locurile de vis din celebra stațiune. Și dacă în Survivor am văzut-o mereu în bustieră și pantaloni trei sferturi, iată că în vacanță s-a “dezbrăcat” de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în costum de baie din două piese care îi punea în evidență formele rotunde și super sexy.

Majda a slăbit foarte mult după nașterea fetiței sale și a apelat la o operație estetică la nivelul sânilor, iar acum arată perfect. Fotografiile cu ea au adunat mii de aprecieri pe rețelele sociale. “După ce am ieșit din „Ferma” am luat 10 kilograme. În total, am slăbit vreo 23 de kilograme. În „Inimă de țigan” aveam 89 de kilograme. Nu m-am operat, așa cum s-a presupus, ci am ținut o dietă pe care am postat-o pe conturile mele pe rețelele sociale. A funcționat pentru că am avut un scop, deși mă simțeam foarte bine și la 90 de kilograme”, a spus Majda Aboulumosha în cadrul emisiunii „La Măruță” în urmă cu ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net