INTERVIU Carmen Alexandrescu, surpriza de la "Femeia alege": 50 de ani, divorțată, mămică sexy. Ce o atrage la un bărbat

Ultima actualizare:

    Carmen Alexandrescu
Carmen Alexandrescu

Cinci fete superbe sunt concurentele dating-show-ului "Femeia alege", filmat în Turcia și prezentat zilnic, la PRO 2, de Majda Aboulumosha. La 50 de ani, Carmen Alexandrescu parrticipă la această emisiune pentru că încă crede în dragoste, după un divorț și o recentă despărțire.

După Oana Zidaru, a venit momentul să o cunoaștem pe Carmen Alexandrescu. Cu o impresionantă carieră în domeniul consultanței imobiliare, concentrată pe aspectul fizic și constant preocupată de fitness și mersul la sală, Carmen vede în această emisiune o provocare. 

A fost căsătorită, timp de 15 ani, iar din acel mariaj are și o fiică de 19 ani, de a cărei creștere s-a ocupat. Relația cu fostul soț s-a încheiat în urmă cu 12 ani, dar Carmen a mers mai departe. De altfel, de curând, a avut o relație care tocmai s-a sfârșit în urmă cu 4 luni, pe care nu o regretă. A fost una în care s-a simțit foarte bine și care i-a oferit multe lecții de viață. ”Nu am fost niciodată departe de familie sau prieteni. Am fost în câteva destinații de vacanță mai îndepărtate, dar am fost alături de persoane dragi”, recunoaște Carmen. Cu toate astea, admite că este extrem de deschisă pentru ceea ce va urma: ”sunt motivată de posibilitatea unor oportunități diferite față de ceea ce am făcut până acum”.


    Carmen Alexandrescu
Carmen Alexandrescu
  • Click!: Cum reacționezi când ești scoasă din sărite?

Carmen Alexandrescu: Am avut o perioadă în care am fost extrem de vulcanică și ripostam foarte mult. Acum îmi păstrez mai mult calmul și, uneori, reușesc chiar să aplanez conflictul.

  • Descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înțelege niciodată în casa fetelor? Dar al celei cu care ai putea lega și o prietenie?

Mi-ar fi greu să mă înțeleg cu o persoană conflictuală, needucată, rea și egocentrică. Pe de altă parte, leg prietenii cu ușurință cu acele persoane cu care am interese comune, de la care pot să învăț ceva, pe care pot să le inspir, open-minded și pe care le simt pe același vibe cu al meu.

  • Ce înseamnă pentru tine o relație ”de vis”?

Relația de vis este relația în care ambele părți pot să manifeste încredere, atracție, pasiune, respect, suport, dorința de evoluție permanentă și, neapărat, să aibă cel puțin un proiect comun.

  • Cum arată o zi din viața ta? (descrie pe larg)

De regulă, mă trezește alarma. Meditez câteva minute. Îmi iau suplimentele, îmi pregătesc cafeaua, scriu în jurnalul de recunoștințe, verific mailul și rețelele sociale pe care am conturi. Dacă am întâlniri stabilite în prima parte a zilei, sun pentru confirmări. Apoi mă pregătesc să ies din casă, merg la birou, apoi la intâlniri. De asemenea, am multe call-uri zilnice pentru a stabili alte întâlniri sau pentru follow-up. După programul de birou merg la sală, iar uneori mai ies la cină sau la terase cu grupul meu de prieteni.

  • Ce înseamnă pentru tine rețelele sociale? Cum alegi oamenii pe care îi urmărești acolo?

Rețelele sociale înseamnă oportunități, conexiuni, prezent și viitor. Oamenii pe care eu îi urmăresc sunt prieteni și cunoștințe și în viața reală sau, care au interese comune cu ale mele. În general sunt persoane pe care le admir dintr-un motiv sau altul.

  • Când treci pe lângă un bărbat pe stradă, ce îți atrage prima dată atenția la el?

Prima dată îmi atrage atenția “forța” prezenței lui.

Citește și:

"Femeia alege", emisiunea în care 5 fete superbe își caută iubit, în Turcia. Cum arată concurentele

INTERVIU Cine este Oana Zidaru de la "Femeia alege". Fostă jurnalistă, acum antreprenoare, tânăra e în căutarea iubitului perfect

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png