Dj Pagal, fostul iubit al Cosminei Păsărin, desfigurat după o săptămână de comă

Dj Pagal a fost în comă timp de o săptămână
Dj Pagal a fost în comă timp de o săptămână

În urmă cu o lună, Dj Pagal (40 de ani) a trecut prin momente cumplite după ce a făcut un accident cu motocicleta și a ajuns la spital cu răni grave. Fostul iubit al Cosminei Păsărin se afla în Ibiza atunci când s-a produs nefericitul eveniment, iar după o săptămână în care a fost în comă, şi alte trei de stat în pat, el se simte mai bine. A şi publicat o imagine din spital, unde apare cu zâmbetul pe buze, dar total schimbat din punct de vedere fizic.

Din cauza accidentulul cumplit prin care a trecut, Dj Pagal este vizibil slăbit, dar recunoscător că trăiește și că s-a trezit din comă. Bărbatul cu care Cosmina Păsărin s-a iubit în 2008, a mai primit o șansă de la viață.

Cum arată Dj Pagal după accidentul de motocicletă din Ibiza

Andrei Moțoc, pe numele real, a avut curaj să publice o fotografie din spital, în care le-a arătat tuturor cât de mult l-a desfigurat accidentul din Ibiza. „Este o zi minunată și am o viață nouă, pe care o voi aprecia la maxim. Dumnezeu există! Vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor și oamenilor care s-au gândit la mine în acestă perioadă. Vă promit că, pe viitor, o să dau ce-i mai bun din mine. Realitatea este că am supraviețuit și pentru că v-ați gândit, v-ați rugat pentru mine”, spune Pagal, care s-a mutat în Ibiza să mixeze în cele mai cunoscute cluburi de acolo. 

„Nu am scris acestă postare pentru aprecieri, vreau doar să subliniez că trăiesc și datorită faptului că Sorana, fosta mea soție, Maia, fetița mea, și mama mea au fost lângă mine, la spital și asta m-a ajutat enorm”, a mai răspuns el fanilor.


    Dj Pagal a fost în comă timp de o săptămână Foto Facebook
Dj Pagal a fost în comă timp de o săptămână Foto Facebook

Dj Pagal și Cosmina Păsărin s-au iubit în urmă cu 11 ani

Deși era clar că se iubeau enorm, dat fiind faptul că după multe certuri cei doi alegeau mereu să treacă ele, în luna martie a anului 2008, Cosmina Păsărin ne-a declarat că ea este o femeie singură și că nu mai are de gând să continue relația pe care o avea cu Andrei Moțoc, sau pe numele de scenă, Dj Pagal. Cosmina Păsărin a devenit cunoscută la începutul anului 2000, la "Vara Ispitelor", după care a bifat câteva apariții incendiare în Playboy. În ultima vreme, Cosmina Păsărin s-a ferit de camerele de filmare și, în afară de emisiunea Fort Boyard, de la ProTv, vedeta nu a mai apărut pe micile ecrane. 

În anul 2008, ea și Dj Pagal au fost la un pas de a spune DA în fața altarului, dar din cauza certurilor și a tensiunii constante dintre ei, cei doi au renunțat la idee. În anul 2007, Cosmina Păsărin a fost văzută în compania lui Radu Mazăre, iar acest lucru a creat multă controversă în jurul relației dintre ei. În anul 2013, Dj Pagal a devenit tată.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub florina mihaila sexy braileanca png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg