Cosmina Păsărin face portretul bărbatului ideal. Actrița dezvăluie ce o deranjează cel mai mult într-o relație

Ultima actualizare:

Cosmina Păsărin este o femeie frumoasă cu o carieră de succes. Ajunsă la aproape 40 de ani, vedeta nu a găsit încă bărbatul potrivit alături de care să formeze un cuplu, iar o relație amoroasă nu este prioritară pentru ea. Motivul a fost dezvăluit chiar de către vedetă. 

Cosmina Păsărin nu este în căutarea bărbatului ideal Sursă foto: Arhivă personală
Cosmina Păsărin nu este în căutarea bărbatului ideal Sursă foto: Arhivă personală

Cosmina Păsărin nu își face planuri de a îmbrăca rochia de mireasă prea curând. Ultima relație oficială a ei a fost cea cu George Vintilă, iar după despărțirea de acesta, Cosmina nu s-a mai afișat public alături de un alt bărbat.

Vedeta a declarat, în repetate rânduri că o relație nu este prioritară pentru ea, însă nu exclude posibilitatea de a cunoaște pe cineva alături de care să trăiască clipe memorabile. 

Cosimina Păsărin nu caută bărbatul ideal

Cosmina Păsărin a declarat că evită să aibă în minte un model al bărbatului ideal sau un șablon după care să se ghideze, căci pune preț pe originalitate și pe energia pe care i-o transmite cineva. Mai mult decât atât, Cosmina susține că foștii ei iubiți nu au semănat unul cu celălalt, nici din punctul de vedere al aspectului fizic, nici al caracteristicilor personale. 

Actrița a dezvăluit că cel mai mult detesată ipocrizia în relații și faptul că, pentru a impresiona, unii oameni încearcă să pară ceea ce nu sunt în realitate. 

La începutul relației sau când cunoști un om, atât noi, femeile, cât și bărbații, mergem pe același traseu. Mimăm, practic ne prefacem, ne dăm cine nu suntem, și la început este destul de greu să îți dai seama.

Mai târziu, când lucrurile avansează, încep să apară lucruri care nu îți plac”, a mai adăugat vedeta.

Cosmina Păsărin, despre trăsăturile care o deranjează cel mai mult la bărbați

Un alt aspect care o deranjează teribil pe Cosmina este tendința unor bărbați de a o judeca pentru deciziile pe care le-a luat în trecut. Actrița este de părere că lecțiile trecutului trebuie luate în seamă, dar nu aduse în discuție ori de câte ori se ivește ocazia. Mai mult decât atât, este iritată de bărbații geloși care au trag la răspundere pentru acțiunile sale și doresc să îi impună cum să se comporte. 

Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu.

Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești", a concluzionat Cosmina, în cadrul unui interviu oferit publicației Cancan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net