Emily Burghelea a dezvăluit, pas cu pas, momentul nașterii: „Andrei îmi împingea capul în piept”

Emily Burghelea, în vârstă de 23 de ani, a născut, pe 20 ianuarie, un băiat. Aceasta a dezvăluit cum a adus ea pe lume al doilea copil.

La naștere a asistat și soțul ei, Andrei, care i-a dat putere și a încurajat-o pe tot parcursul procesului. Ea a împărtășit fanilor, într-o postare pe Instagram, la doar câteva zile după ce a devenit mamă pentru a doua oară, ce trăiri și sentimente a avut ea pe masa de nașteri.

Citește și: Noapte de coșmar pentru Emily Burghelea! Fiica ei a fost internată de urgență

Momentul în care Andrei a intrat în sală, Emily și-a dat seama că este momentul cel mult așteptat și era entuziasmată, dar pe de altă parte, mai voia să tragă puțin de timp, voia ca bebelușul ei să mai aștepte până când va veni pe lume.

Soțul ei i-a dat tinerei o putere de nedescris, chiar dacă acesta era foarte emoționat și confuz, neștiind la ce să se aștepte. Cei doi s-au încurajat reciproc, Emily a reușit să-și facă partenerul să se relaxeze, deoarece ea nu era stresată sau speriată.

Momentul cel mai intens a fost când bebelușul trebuia să iasă afară.

Vezi: Emily Burghelea, despre Mirela Vaida: „E falsă, duplicitară!” VIDEO

Emily Burghelea, despre experiența nașterii celui de-al doilea copil

„Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aproape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede!

Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte.

Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram! Momentul expulziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine!

Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea “Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!” iar eu… eu zâmbeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la piept, iar când Andrei a spus “O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!” băiatul nostru s-a născut!

L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori!Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a confesat tânăra mama pe Instagram.

image

Emily Burghelea a născut pe cale naturală, iar copilul ei avea o greutate de 3,7 kilograme și a primit nota 10. Vedeta se simte bine după naștere.

Ea a descris și momentul în care și-a ținut băiețelul pentru prima oară în brațe, spunând că este un sentiment care „nu se poate compara cu nimic altceva pe lume”. „ … timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori”, spune Emily.

Mesajul lui Emily către băiețelul ei

La puțin timp după naștere, vedeta a postat o poză cu ea și micuțul și i-a transmis un mesaj plin de iubire.

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10!

N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu.

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a transmis Emily.

Emily Burghelea este o fostă prezentatoare TV la emisiunea „Vorbește Lumea”, dar și o fostă concurentă la „Bravo ai stil”. Ea mai are o fetiță de 2 ani, pe nume Amedea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu